Kanal D2 HD, Pro Cinema HD, Acasa Gold HD, Romania TV HD intra in grila Digi
Operatorul de telecomunicatii Digi (RCS & RDS) a operat in grila digitala cateva modificari importante. In acest material vom detalia aceste modificari.

In grila Digi au intrat posturile Acasa Gold HD, Pro Cinema HD, Profit News, CinemaEst, Kanal D2 HD, Romania TV HD si TeleMoldova+. Pentru a receptiona noile canale, abonatii vor fi nevoiti sa stinga si sa reaprinda receptoarele digitale primite de la operator. In cazul in care abonatii Digi detin TV-uri cu sisteme DVB-C incorporate, pentru a receptiona noile canale vor fi nevoiti sa faca o noua cautare a grilei. Noile posturi au fost dorite si solicitate de abonatii RCS & RDS / Digi.

Pro Cinema HD si Acasa Gold HD apartin companiei Pro TV SA si au licenta tematica – filme si seriale. Profit News si CinemaEst apartin grupului Clever Media si au licenta tematica filme si business. Aceste doua canale au mai fost in grila Digi pana in toamna iarna anului trecut, cand au fost inlocuite cu Prima News HD si Prima Comedy. Kanal D2 HD apartine companiei Dogan Media si are licenta generalista.

Kanal D2 HD, Pro Cinema HD, Acasa Gold HD, Romania TV HD intra in grila Digi

Reamintim ca acum cateva zile Digi a introdus in grila analogica posturile TVR Cultural si TVR Info. Aceste doua televiziuni ale Societatii Romane de Televiziune au inlocuit Aleph News si Agro TV.

Digi este operatorul numarul unu ca numar de abonati. Ofera o gama variata de servicii, cum ar fi: cablu tv, internet fix, telefonie fixa, telefonie mobila, internet mobil, televiziune prin satelit si energie electrica.

Pe langa Digi, in tara noastra mai sunt operatori care ofera o gama larga de servicii, printre acestia vom enumera Vodafone, Orange si Orange Romania Communications.

Din grila au iesit mai multe posturi pe care le vom mentiona intr-un articol publicat ulterior.

Voi ce parere aveti despre noile posturi introduse in grila Digi? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

36 COMENTARII

 1. In Constanta programele intrate sunt pe urmatoarele frecvente:
  Acasa Gold HD pe 498,
  Kanal D2 HD pe 530, alaturi de CinemaEST
  Pro Cinema HD pe 554,
  Romania TV HD pe 506,

  ProfitNews este pe 474,
  TeleMoldova+ este pe 434

 2. Este un lucru bun sa se mai facă și câte o schimbare câte o modificare. Dar mai introduceți și noi posturi care le cer clienții țineți cont și de ce prefera. Eu as dori sa fie introdus în grila și Posturile Bollyood Clasic. Boom TV sunt oameni care îndrăgesc filmele vechi indiene care au crescut cu ele după casetele video. Mai multe posturi de filme de toate sa aveți ca să aibă omul la ce se uita. Sa nu sa ducă sa ceară alte rețele ca să aibă aceste programe care le dorește pe la Orange. Vodafone și ce mai este. Sper ca m-ați înțeles și se tine cont de aceste preferințe. Mulțumesc frumos.

 3. La mine 586 000 mhz pentru ca pe 578 000 am doua posturi unguresti in hd Rock Tv ,Exploris Global News Rapsodia Cinethronix si Canal 33 Ida Tv este pe 570 000

 4. Bine ca scos rock tv si a lasat manele,marele operator care respecta clienții,si disco mix care il astepta foarte multa lume, nu-l introduce,nu ma asteptam la acesta decizie din partea RCS

 5. E bine că aceste posturi tv au trecut pe HD,, dar dece nu reintroduceți in grila posturile Paramount chanel , Universal Chanel sau și alte posturi de filme artistice!?