Kitz si Oameni anxiosi – seriale Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre doua seriale ce vor fi disponibile pe Netflix de saptamana aceasta, un serial suedez si unul german.

Oameni anxiosi (Anxious People / Folk med ångest) este o miniserie suedeza de comedie si drama. Miniseria prezinta o situatie cu ostatici in care un jefuitor se inchide impreuna cu un agent imobiliar entuziast, doi dependenti de produse IKEA, o femeie insarcinata, un multi-milionar cu ganduri sinucigase si cu un iepure.

In final, jefuitorul renunta si decide sa elibereze pe toata lumea insa atunci cand politia da buzna in apartament, acesta este gol.

Vom vedea actori precum Elina Du Rietz (Sound of Noise – 2010), Dan Ekborg (In Bed with Santa – 1999), Sascha Zacharias (Rebecka Martinsson – 2017), Carla Sehn (Dragoste si anarhie – 2020), Alfred Svensson (Solsidan – 2010), Johan Berg (Caliphate – 2020) si altii.

Productia Oameni anxiosi are 6 episoade si este disponibila pe Netflix de astazi.

Kitz si Oameni anxiosi – seriale Netflix

Kitz este un serial german creat de Vitus Reinbold (Tatort – 1970) si Niko Schulz-Dornburg (4 Blocks – 2017), aceasta este o serie de drama si mister.

La un an de la moartea tragica a fratelui sa, tanara de 19 ani pe nume Lisi (Sofie Eifertinger) din Kitzbühel intra in lumea decadenta a unui clan din München care ajunge in fiecare an intr-o statiune de ski luxoasa.

Lisi declanseaza o avalansa care dezvaluie adevarul din spatele banilor, farmecului si a hedonismului, ce va atrage consecinte necontrolabile.

In serialul Kitz vom vedea actorii Sofie Eifertinger (Tatort – 1970), Valerie Huber (Whiskey Cavalier – 2019), Bless Amada, Felix Mayr (Unorthodox – 2020), Zoran Pingel (Sløborn – 2020), Ben Felipe, Florence Kasumba (Black Panther – 2018, Wonder Woman – 2017), Tatjana Alexander (Lexx – 1996, Comisarul Rex – 1994), Souhaila Amade si altii.

Primul sezon al serialului Kitz are 6 episoade si va fi disponibil pe Netflix de maine, 30 decembrie.

Trailerele celor doua seriale mentionate in acest articol pot fi vizionate pe YouTube.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.