Top cele mai proaste filme de pe Netflix
Desi Netflix are foarte multe filme, seriale si documentare foarte bune, atat Netflix Original cat si operele altor producatori, pe cea mai cunoscuta platforma online gasim si filme foarte slabe, acest lucru fiind evidentiat de recenzii slabe sau foarte slabe pe site-urile de specialitate. In acest articol vom enumera cateva dintre cele mai proaste filme pe care le putem viziona pe Netflix.

  1. 365 de zile (365 Days – 2020) – Nota IMDB: 3.2 din 54.101 recenzii, pozitionand filmul pe locul 54 in topul IMDB Bottom Rated Movies, topul celor mai slab cotate filme. Filmul a primit foarte multe critici negative si se afla pe primul loc si in topul nostru pentru cele mai proaste filme de pe Netflix, se doreste a fi o drama romantica insa ajunge sa promoveze obiectificarea femeilor, dialogurile sunt slabe si performantele actorilor indoielnice.

2. Ultimul jaf american (The Last Days of American Crime – 2020) – Nota IMDB: 3.7 din 9.721 recenzii. Actiunea filmului se petrece intr-un viitor apropiat in care guvernul Statelor Unite ale Americii planuieste sa impiedice raufacatorii. Desi ideea filmului este buna, punerea in executie lasa de dorit iar actorii au performante slabe intr-un film mult prea lung (2 ore si 28 de minute).

3. Ultimul lucru pe care l-a dorit (The Last Thing He Wanted – 2020) – Nota IMDB: 4.3 din 12.942 recenzii. Filmul este realizat dupa romanul omonim al lui Joan Didion iar distributia serialului include actori de Oscar precum Ben Affleck, Anne Hathaway, Rosie Perez sau Willem Dafoe. In ciuda acestor lucruri, filmul a dezamagit, scenariul este plin de cliseuri si are multe lipsuri.

Cele mai proaste filme de pe Netflix

4. Death Note (2017) – Nota IMDB: 4.5 din 77.031 recenzii. Acesta a fost un film foarte asteptat datorita succesului avut de serialul japonez (Desu nôto – 2006, serial care a obtinut pe IMDB o nota foarte mare, 9.0 din peste 243.000 de recenzii) insa adaptarea americanilor a fost o mare dezamagire. Scenariul este un dezastru, actorii joaca foarte prost, personajul lui Light Yagami este total diferit fata de cum ar trebui sa fie, la fel si alte personaje care au fost schimbate total intr-un mod eronat. Acest film nu se apropie de succesul avut de serialul animat japonez, fapt evidentiat si de recenziile slabe atat pe IMDB cat si pe Rotten Tomatoes.

5. Coffee si Kareem (2020) – Nota IMDB: 5.1 din 11.920 recenzii. Din distributia filmului fac parte actorii Ed Helms si Taraji P. Henson pe care ii puteti cunoaste din comedia de succes The Office (2005) insa aceasta comedie de actiune este slaba. Terrence Little Gardenhigh joaca rolul unei fete de 12 ani enervante, care injura aproape mereu, acestea fiind singurele aspecte memorabile ale filmului.

Acestea sunt 5 productii din top cele mai proaste filme disponibile in prezent pe Netflix, din punctul nostru de vedere. Daca ati urmarit un film foarte prost pe Netflix, nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos, mentionand cele mai slabe puncte ale filmului respectiv.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

    • La ce actori fac parte din distributia filmului, ar fi trebuit sa fie un film mai bun. Totusi, a castigat cateva premii mici, nu se compara cu cele mentionate mai sus in articol. 🙂