La Oras – exclusiv pe VOYO
Aplicatia de streaming VOYO vine cu noutati pentru abonatii sai. In acest material vom detalia care sunt noutatile pregatite de VOYO, dar si care sunt noutatile pe care posturile Pro le vor face in grilele lor.

Din data de 27 iulie, pe VOYO a intrat serialul turcesc Fatmagül’ün Suçu Ne? / Fatmagul.  Acest serial este o productie turceasca realizata in 2010 care a starnit in Turcia multe controverse.

Serialul spune povestea unei fete pe nume Fatmagul Ketenci (Beren Saat) care provine dintr-un sat de langa Izmir. Fatmagul este o fata credula, care munceste la o ferma si viseaza ca intr-o zi se va marita cu un tanar pe nume Mustafa (Firat Celik).

Fatmagul traieste intr-o casa alaturi de familia fratelui sau. Intr-o zi, ea este violata de patru tineri. Trei dintre acestia sunt bogati iar al 4-lea este un tanar localnic, Kerim (Engin Akyurek), care o iubeste pe Fatmagul si hotaraste sa ia toata tarasenia asupra lui.

Familiile celor trei baieti bogati o obliga intr-un fel pe Fatmagul sa se marite cu Kerim, insa ea nu il iubeste si vrea sa faca tot posibilul ca responsabilii sa raspunda in fata legii pentru ce i-au facut.

Serialul Fatmagul are un sezon cu un total de 80 de episoade, durata medie a unui episod este de o ora si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,8.

La Oras – exclusiv pe VOYO

La Oras este primul serial romanesc care va fi produs si disponibil exclusiv pentru aplicatia de streaming VOYO. Serialul spune povestea unui tanar de la tara care se muta la oras, scopul fiind de a strange bani pentru a se casatori cu iubita sa. Tanarul vine in Bucuresti si se angajeaza curier. In oras, tanarul are parte de numeroase intamplari care ii vor schimba viata.

Reprezentantii VOYO nu au anuntat cand va fi disponibil acest serial pe aplicatia de streaming.

O alta informatie  care vizeaza de aceasta data grila Pro TV este aceea ca in locul emisiunii La maruta care a intrat in vacanta, Pro tv va introduce in grila emisiunea Mancare pe care. Emisiunea va intra in grila Pro TV din 1 august, in intervarul 16-17.

Din 9 august, Acasa TV va redifuza serialul romanesc Inima de tigan. Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, in intervarul orar 22-23. A  fost facut in 2007 si are 126 de episoade.

Serialul spune povestea de dragoste dintre doi tineri din medi sociale diferite. Irina (Andreea Ibacka) este o tanara care provine dintr-o lume de oameni bogati, ea se indragosteste de un tanar de profesie medic, Codrut (Denis Stefan), care provine dintr-o satra de romi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.