Taffy – sezonul 2 la Disney Channel

In acest material vom detalia cele mai interesante serii animate ce vor fi difuzate pe posturile Disney Channel si Disney Jr. in septembrie.

Disney Channel

Tabara cu peripetii – sezonul 6 – din 4 septembrie, de la ora 20:20, de luni pana vineri. In sezonul 6 al serialului Tabara cu peripetii, Lou, Parker, Destiny si Noah ajung la ferma Kikiwaka. Destiny si Noah sunt numiti consilieri, acestia vor fi foarte ocupati cu noii veniti in tabara.

Printre noii veniti se numara si Bill, descendentul unui cowboy celebru care vrea mai degraba sa prinda vitele cu lasoul decat sa participe la activitati cu ceilalti copii. O fata pe nume Winnie este salbatica si neascultatoare. Ea are satisfactia de a arunca lucruri in aer.

Sezonul 6 al seriei Tabara cu peripetii are 30 de episoade, fiecare episod are durata medie de 30 de minute iar pe IMDb seria a obtinut nota 5,4.

Taffy – sezonul 2 la Disney Channel

Taffy – sezonul 2 – din 11 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 14:55. Si in acest sezon continua incercarile lui Bentley, cainele doamnei Muchmore, de a o convinge pe aceasta ca Scraggs nu este o pisica ci un raton. Sezonul 2 al serialului Taffy are 35 de episoade, pe IMDb seria a obtinut nota 7,6.

Ziua Miraculous Buburuza si motan Noire. Pe 30 septembrie, Disney Channel va difuza un maraton de episoade cu cei doi super eroi. Maratonul va incepe de la ora 6.

Disney Jr.

Aventurile Tinerilor Jedi – de astazi, in fiecare sambata, de la ora 09:30. Kai, Lybs si Nubs isi vor continua aventurile si antrenamentele in timp ce exploreaza galaxia.

Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori va asteapta cu episoade noi din 11 septembrie, de la ora ora 09:30, de luni pana vineri. In aceste noi episoade, echipa Spey alaturi de noii Razbunatori vor avea parte de aventuri si noi raufacatori cu care se vor duela.

Kya si eroii din Kimoja incepe din 4 septembrie, de la ora 17, de luni pana vineri (despre acest serial am publicat un material separat).

Aventurile micilor pompieri – din 18 septembrie, de la ora 09:00. In perioada 18-23 septembrie veti urmari episoade pline de aventura in care echipa de pompieri: Bo, Viorel si Jayden vor salva situatii dificile.

Eroii in Pijama – episoade noi din 16 septembrie, sambata, de la ora 17. Pisoi, Bufnita si Sopi vor forma o echipa mai mare alaturi de noi prieteni. Cu ajutorul noilor prieteni, noptile vor fi mai linistite.

Evrica – noi episoade din 30 septembrie, de la ora 17. Mica inventatoare Evrica va inventa un robot de curatenie, un ceas cu alarma si o cutie muzicala. Toate aceste inventii sunt create de Evrica pentru a-si ajuta familia si prietenii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII