TikTok mareste durata clipurilor cu 2 minute
In acest material vom prezenta schimbarile ce vor fi facute la doua dintre cele mai folosite retele de socializare din lume si anume Instagram si TikTok. TikTok este o retea de socializare folosita foarte des de adolescenti care permite utilizatorilor sai sa fie creativi.

Aplicatia TikTok permite utilizatorilor sai sa faca filmulete hazlii cu o durata de 60 de secunde si sa puna efecte sau fragmente din melodiile preferate ale utilizatorilor, urmand sa fie incarcate pe aplicatie. Pentru ca aplicatia este foarte populara printre tineri, reprezentantii TikTok au anuntat ca in curand utilizatorii vor putea adauga filmulete mai mari, de maxim 3 minute. Aplicatia TikTok este detinuta de compania chinezeasca Byte Dance.

TikTok mareste durata clipurilor cu 2 minute
Alte retele de socializare s-au alaturat celor de la TikTok prin posibilitatea incarcarii de filmulete. Printre aplicatiile care par ca au copiat aceasta functie de la TikTok se numara Instagram si Snapchat.

Instagram anunta schimbari semnificative
Aplicatia Instagram care este fratele mai mic al lui Facebook iar in curand se va schimba total. Instagram permite utilizatorilor sai sa incarce fotografii partajate. Prima schimbare importanta pe care o va aduce instagram este aceea de afisare a videoclipurilor pe ecran complet, in fluxul lor renuntarea la a vedea fotografiile facute de prieteni. Pe scurt, Instagram va avea aceleasi functionalitati precum TikTok.

La finalul anului 2020, Instagram a introdus functia Reels care are caracteristice asemanatoare cu TikTok. Va aparea o noua functie de recomandari cu postari de la persoanele pe care utilizatorii nu ii cunosc (ceva asemanator cu functia de pe Facebook „poate ii cunosti”, doar ca aici pe Instagram vor aparea filmulete, nu poze de profil). In plus, vor fi actualizate instrumentele de cumparaturi si mesageria.

O alta modificare importanta adusa aplicatiei Instagram va fi aceea ca utilizatorii vor putea incarca poze sau filmulete si de pe laptop sau calculator, nu numai de pe telefon ca pana acum. Instagram este disponibil si pentru PC-uri pe Windows 10 in Windows Store. Noua functie pentru incarcarea pozelor si filmuletelor de pe desktop este disponibila pentru moment doar in SUA. O alta functie ce va fi disponibila pe Instagram si pe Facebook este aceea de ascundere a aprecierilor la unele postari. Acestea sunt doar o parte din modificariile ce vor fi aduse celor mai folosite retele sociale.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. ,,Tiktok mărește durata clipurilor cu 1 minut” .

    Păi dacă clipurile înainte aveau maxim un minut , și acum au 3 , un minut unde a dispărut?

    S-au mărit cu 2 minute , nu cu unul