Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite – TV1000

In luna noiembrie, postul de televiziune TV1000 difuzeaza in fiecare zi de duminica filme pentru intreaga familie. O parte din aceste filme sunt animatii care sigur vor bucura intraga familie.

Fantastic Mr. Fox / Fantasticul domn Fox – 19 noiembrie, de la ora 10:35. O familie de vulpi traiesc in apropierea unei ferme de gaini. Domnul Fox este cel mai viclean vulpoi, el reusind sa scape de fiecare data atunci cand pleaca la furat. Fermierii s-au saturat ca aproape in fiecare noapte domnul Fox sa le fure gaini asa ca i-au pregatit acestuia o surpriza. Insa, vulpoiul scapa cu viata si cu prada, singura care are de suferit este coada sa.

Dupa ceva timp de la prima ambuscada in care domnul Fox a ramas fara coada, fermierii au alt plan de a-l face pe domnul Fox sa plece. Vor sa taie copacul sub care se afla vizuina familiei de vulpi. Insa, domnul Fox are un plan de scapare.
Filmul Fantasticul domn Fox are durata de o ora si 37 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,9. Online se poate viziona pe HBO Max.

Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite (2004) – 19 noiembrie, de la ora 15:50. Trei copii, Violet (Emily Browning), Klaus (Liam Aiken) si Sunny (Kara Hoffman) raman orfani dupa ce parintii lor mor intr-un incendiu. Cei trei copii ajung in grija domnului Olaf (Jim Carrey), bancherul familiei care doreste sa le fure averea. Vor reusi cei trei copii sa scape de ticalosul Olaf?

Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite – TV1000
Lemony Snicket – o serie de evenimente nefericite are durata de o ora si 48 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8. Filmul se poate vedea si pe SkyShowTime.

Angry Birds – Filmul (2006) – 26 noiembrie, de la ora 12:40. Locuitorii Insulei Pasarilor sunt fericiti pentru ca se apropie perioada in care puii lor vor iesi din oua. Insa, intr-o zi oualele dispar ele fiind furate de porcii verzi pentru a le manca. Pasarile ii trimit pe Red, Chuck si Bomb sa le gaseasca oualele inainte ca acestea sa fie mancate.
Filmul are durata de o ora si 37 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3. Se poate vedea si pe HBO Max.

Monster House / Casa este un monstru (2006) – 26 noiembrie, de la ora 12:40. Trei copii pleaca in explorarea unei case pe care o cred bantuita. Insa, casa se dovedeste a fi un adevarat monstru.
Casa este un monstru are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.