Leo Mattei: Brigada pentru minori – premiera AXN
Postul de televiziune AXN anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca incepand de luni, 17 octombrie, va difuza in premiera serialul francez Leo Mattei: Brigade des Mineurs / Leo Mattei: Brigada pentru minori. Serialul va fi difuzat in fiecare seara de luni, de la ora 21, cate 2 episoade.

Detectivul Leo Mattei (Jean Luc Reichmann) conduce brigada speciala dedicata abuzurilor impotriva copiilor. Aceasta brigada nu se da in laturi de la nimic cand vine vorba de a proteja copiii impotriva abuzurilor, cateodata incalca si legea. Leo este un tip antipatic cu un simt al dreptatii foarte ascutit, el si-a petrecut copilaria prin diferite centre de plasament fiind abandonat de catre parinti.

Darzenia si simtul pentru dreptate le-a dezvoltat in momentul in care fiica sa de numai 8 ani a disparut. In acel moment, detectivul Leo s-a transferat de la sectia de criminalistica la brigada pentru minori. Dupa 8 ani de la disparitia fetei, Mattei si brigada minorilor vor investiga un alt caz de disparitie exact in locul in care a fost tinuta prizoniera Eloise (Maira Schmitt).

Daca pe plan profesional Leo se descurca bine, pe plan personal acesta inca invata cum sa fie tata si incearca sa faca tot posibilul pentru a o ajuta pe Eloise sa depasasca trauma suferita acum 8 ani cand a fost rapita.

Leo Mattei: Brigada pentru minori – premiera AXN

Distributia serialului Leo Mattei: Brigada pentru minori este una de exceptie. Printre actorii francezi pe care ii vom urmari in acest serial se numara: Mathilde Lebrequier (Olivia Lambert), Alexandre Achdjian (Jonathan Nassib), Xavier Mathieu (comisarul Alain Cabelle) si altii. Serialul are 9 sezoane cu un total de 40 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 60 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,2. Toate sezoanele vor fi difuzate de AXN consecutiv.

Serialul va avea si sezonul 10, filmarile au fost finalizate recent si cel mai probabil vom vedea episoade noi la inceputul anului urmator.

AXN apartine companiei Antena Grecia si este o televiziune cu licenta tematica de filme si seriale, oferind telespectatorilor seriale de top. AXN ofera publicului un continut mixt de actiune si intrigi. Postul se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din Romania, cum ar fi: Orange, Vodafone, Digi, Ines IPTV sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.