LG a prezentat la CES 2020 13 noi modele de televizoare OLED.
Se pare ca LG este pus pe fapte mari la CES 2020. Acesta a lansat 13 noi modele de televizoare OLED, iar de asmenea si-a lansat si modelel de televizoare NanoCell LCD 8K si 4K. Din pacate, specificatiile acestora inca sunt un mister, dar mai multe detalii ar trebui sa iasa la iveala cand compania o sa lanseze televizoarele pe piata. Compania din Coreea de Sud a dezvaluit faptul ca televizorul 4K ce se poate deplasa, va incepe sa fie vandut anul acesta. El a fost prezentat in trecut la CES 2019.

In componenta celor 13 televizoare intra trei televizoare GX Gallery 4K Ultra HD, modelele Real 8K de 88 si 77 de inch, de asemenea toate modelele de televizoare OLED de 48 de inch. LG spune ca televizoarele sale 8K – OLED si NanoCell LCD, folosesc noua generatie de procesoare cu inteligenta artificiala Alpha 9 Gen 3.

Compania spune ca va procesoarele vor avea o putere mult mai mare si vor dispune de inteligenta artificiala. Aceasta este pentru a imbunatatii calitatea imaginii si de a activa diferitele caracterisitici.

Seria LG GX Gallery include un model de 65 inch, ce are o grosime de 20mm. Seria mai dispune si de modele de 55 de inch si 77 de inch.

LG a prezentat la CES 2020 13 noi modele de televizoare OLED.
Printre modelele de televizoare din 2020, LG a adaugat modelele LG OLED ZX Real 8K, iar modelele de 88 de inch si de 77 de inch sunt pe cale sa primeasca certificarea Consumer Technology Association, pentru televizoare 8K Ultra HD.

12 din televizoarele OLED 2020 suporta compatibilitatea cu Nvidia G-Sync. Aceasta compatibilitate este facuta pentru gameri.

Noile televizoare LG OLED 2020 dispun de caracteristica HDR Gaming Interest Group, pe scurt HGIG. Compania menioneaza faptul ca gamerii se pot bucura de o inalta calitate vizuala. O alta caracteristica prezenta pe aceste televizoare este Sports Alert. Aceasta ajuta utilizatorii sa urmareasca echipele favorite, sa notifice utilizatorii cand sunt meciurile echipelor favorite si cand acestea inscriu un gol.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.