Program special de Craciun la TVR 2
In acest material vom detalia programul special difuzat de TVR 2 in perioada 24-25 decembrie.

Credo – 24 decembrie, ora 13. In cadrul acestei emisiuni, TVR 2 va transmite de la Vatican ceremonia Urbi et Orbi si mesajul si binecuvantarea Papei Francisc. Emisiunea Credo va mai fi difuzata si la ora 20:30 unde se va transmite Vigilia di Natale si Liturghia oficiata de Papa Francisc in Basilica Sf. Petru.

Repere Sacre – 25 si 26 decembrie, ora 8. Se va transmite Slujba Nasterii Domnului si Liturghia de la Catedrala Sf. Iosif.

Rivalii – 24 decembrie, ora 15. In cadrul acestei emisiuni, telespectatorii vor urmari o confruntrare intre Tabara lui Mos Craciun si Tabara Craciunitelor. Aceasta rivalitate va fi jurizata de Dan Helciug, Iuliana Marciuc si Emilia Popescu. In cadrul emisiunii vor canta Lupu si Cornelia Rednic si trupa Milenium din Chisinau.

Drag de Romania – 25 decembrie, ora 15. In cadrul acestei emisiuni, Paul Surugiu va canta alaturi de invitatii sai colinde. Paula Seling, Monica Anghel, Paula Hriscu si alti artisti vor fi invitatii lui Fuego in emisiunea Drag de Romania.

Poveste de Craciun – 25 decembrie, ora 17. Telespectatorii vor urmari un spectacol cu solisti celebri, balet clasic si modern, coruri de copii din tara ce vor canta colinde.

Program special de Craciun la TVR 2

Iata ce filme artistice va difuza TVR 2:
Miracolul de Craciun (2012) – 24 decembrie, ora 22:45. Filmul spune povestea a 8 persoane care in ajun de Craciun sunt inzapezite la marginea unui oras. Cele 8 persoane se refugiaza intr-o biserica abandonata. Filmul Miracolul de Craciun are durata de o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

O Aventura de Craciun (2013) – 25 decembrie, ora 11. Kassie (Ariana Blagley) si Paul (Luke Perry) organizeaza un eveniment caritabil. Dupa ce se strange o suma de bani, cei doi vor fi nevoiti sa pazeasca banii de hoti. Filmul Aventura de Craciun are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,8.

Ailo: Aventuri in Laponia (2018) – 25 decembrie, ora 13:30. Urmariti povestea lui Ailo, puiul de ren.
Substitutie cu bucluc (1984) – 25 decembrie, ora 20. Bud Spencer si Terence Hill vor juca un rol dublu. Ei sunt doi oameni bogati care sunt amenintati cu moartea. Pentru a scapa de amenintari, ei fac schimb de identitate cu alti doi oameni care le seamana identic. Filmul are durata de o ora si 39 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Craciun in Louisiana (2019) – 25 decembrie, ora 22:45. Sarah Winther (Jana Kramer) se intoarce in orasul sau natal pentru a participa la festivalul de Craciun al trestiei de zahar. La acel festival, Sarah va descoperi magia Craciunului. Craciun in Louisiana are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.