LG V50 ThinQ primeste update la Android 10.
Sud Coreenii de la LG au inceput sa lanseze update-ul la Android 10 penrtu LG V50 ThinQ. Dupa cum probabil stiti, daca detineti un smarphone LG, compania lanseaza update-urile pentru telefoane prima data in Coreea de Sud. Urmand la scrut timp ca update-ul sa fie lansat in restul Asiei, urmata de Europa in cele din urma de Statele Unite. Acestea sunt lasate la final, deoarece update-urile trebuiesc sa fie certificate. Acest proces se aplica si pentru LG V50 ThinQ. Deci, ar mai putea dura pana cand vedem update-ul prezent pe modelele din Europa.

Ca si marime, update-ul este unul destul de mare. Cand posibilitatea o sa apara, asigurati-va ca realizati update-ul prin intermediul WI-FI. Nu numai ca acesta o sa se descarce mai repede, dar datele mobilului nu o sa mai fie folosite.

Daca sunteti familiarizati cu Android 10, stiti deja ca acesta aduce o multime de functii noi. Insa, nu este sigur daca LG va pastra toate aceste functii. O schimbare mare sunt gesturile pe care poti sa le faci pentru a ajunge la ecranul pricipal sau de a ajunge la cele mai recente aplicatii folosite. Daca ne luam dupa changelog-ul de la update, gesturile LG sunt asemanatoare cu cele de la Google. Un lucru bine de stiut, este ca Google isi va forta partenerii, o data cu update-ul la Android 11, sa foloseasca aceleasi gesturi.

LG V50 ThinQ primeste update la Android 10.
In changelog-ul celor de la LG, utilizatorii de V50 ThinQ se pot astepta ca modul pop-up sa fie adaugat. Totodata, impreuna cu acesta update, va veni si update-ul de securitate pe Decembrie 2019. Bun si acesta, fata de cel anterior.

Update-ul o sa fie unul destul de bun, ce o sa vina cu noi functii si relozvari ale bug-urilor deja prezente pe smarphone.

Daca aveni norocul sa fiti in Coreea de Sud sau sa detineti un model coreean de LG V50 ThinQ, o sa aveti acces mult mai rapid la acest update. Pentru a duce update-ul la bun sfarsit, intrati in Setari, dupa apasati pe Despre Telefon, pe Software si in cele din urma apasati pe Cautare Actualizare.

Insa, daca nu detineti un model coreean al smartphone-ului sau nu sunteti in Coreea de Sud, atunci va trebui sa asteptati ceva mai mult timp. Din pacate, am putea sa asteptam pana la cateva luni ca sa putem vedea acest update, prezent si pe telefoanele din Romania.

Smartphone-ul are un pret de pornire de 600 de dolari.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.