Lia – sotia sotului meu va avea sezonul 2
Reprezentantii Antena 1 au confirmat reinnoirea serialului Lia – sotia sotului meu cu sezonul 2, iar filmarile au inceput deja. Noile episoade se vor putea vedea din toamna acestui an.

Finalul serialului Lia – sotia sotului meu va fi difuzat in 6 saptamani iar reprezentantii postului au confirmat deja un nou sezon.

Ruxandra Ion, producatoarea seriei, a declarat ca intreaga echipa este motivata de telespectatori pentru a gasi resursele necesare pentru a merge mai departe iar evolutia serialului si a distributiei este una cu care se mandreste.

In ultimele episoade, telespectatorii vor afla ce se va intampla cu Lia si Petru, ce modificari vor interveni in triunghiul amoros Gabi-Pavel-Dana si daca Gianni va reusi sa finalizeze cu succes planul de razbunare fata de Petru.

In sezonul 2, personajele vor evolua, vor trece prin rasturnari de situatii iar noile episoade vor fi cel putin la fel de atractive precum cele din primul sezon.

Ana Bodea, actrita care interpreteaza rolul Liei, a declarat ca s-a dezvoltat pe platourile de filmare si ca personajul va trece prin multe schimbari, momente pe care nu si le putea imagina si care ii vor schimba complet viata.

Stefan Floroaica a mentionat ca primul sezon a fost doar o incalzire fata de ceea ce urmeaza iar un personaj cheie va schimba totul.

Lia – sotia sotului meu va avea sezonul 2

Al doilea sezon al serialului Lia – sotia sotului meu sunt in desfasurare in Bucuresti si in imprejurimi iar imagini din culise pot fi vizionate pe contul Facebook al serialului si pe pagina Instagram.

Din distributia serialului fac parte actorii Ana Bodea, Stefan Floroaica, Ioana Blaj, Ilinca Goia, Doinita Oancea, Alexandru Ion, Oana Zara, Kira Hagi, Vlad Gherman, Carmen Ionescu, Bebe Cotimanis si altii.

Vom actualiza acest articol cand vom avea data exacta a lansarii noului sezon.
Daca ati urmarit Lia – sotia sotului meu, ce parere aveti despre acest serial? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Ador acest serial este unul foarte frumos și de-abia aștept sa înceapă serialul 2😍😍.Și pe ce data sau luna din toamna va începe serialul 2?