Popcorn Time este o aplicatie ce contine 90% dintre filmele existente actual. Ceea ce e si mai interesant este ca aceasta nu se deschide in browser ci se instaleaza. Placerea cea mai mare nu e aici, ci in faptul ca aplicatia nu contine reclame enervante.

In plus, Popcorn time este o aplicatie complexa ce-i permite utilizatorului sa seteze de la rezolutia filmului pe care-l vizioneaza pana la crearea unor liste de vizionat sau setari personale precum limba in care subtitrarea sa se selecteze automat sau tema aplicatiei.


Nu incurajam pirateria insa aceasta aplicatie merita oarecum promovata fiindca ofera ceea ce nu au fost in stare sa ofere majoritatea site-urilor de filme. Multe dintre ele au aceeasi tema plictisitoare, acelasi player de la VK, aceeasi rezolutie oribila si sa nu mai vorbim de sacadarea in timpul redarii filmelor. In plus, majoritatea dintre ele sunt mai bune sa ofere nervi utilizatorilor decat un film. Acele reclame de tip pop-up si nu numai, ce se deschid atunci cand atingi site-ul cu un singur click ajung sa scoata utilizatorii din minti.
Ceea ce este si mai interesant la aceasta aplicatie, este ca se poate instala pe mai multe platforme, nu numai pe Windows. De exemplu, daca nu ai la dispozitie un laptop sau desktop, poti urmari serialele preferate tot prin aceasta aplicatie dar de data asta pe Android. Ea mai este disponibila si pe MAC OS, Linux, Windows si Android.

Aplicatia se gaseste gratuit aici pentru toate sistemele de operare pentru care este disponibila.

PopCorn Time – aplicatie de vizionat filme online pentru Android.

Iata mai jos cateva imagini cu aplicatia instalata pe un telefon cu Android. Aceasta se misca fluent, fara sacadaj, la fel ca si cea creata pentru Windows, nu contine reclame si nu consuma multe resurse. Totusi pentru a rula o asemenea aplicatie trebuie sa dispuneti de memorie interna mare si de o conexiune wi-fi (nu puteti viziona filme pe date decat daca aveti acces nelimitat la acestea).

 

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.