Liga a 2-a Cupa si Supercupa Romaniei pe Look si Digi Sport
Posturile de televiziune Digi Sport si Look Sport au anuntat ca au achizitionat drepturile pentru retransmisia a 3 competitii sportive autohtone. Liga a 2-a, Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei se vor vedea pentru inca 3 sezoane pe cele 2 posturi, sezoanele 2021/2022, 2022/2023 si 2023/2024.

Prima partida din noul sezon se va desfasura pe 10 iulie.
CFR Cluj (campioana Romaniei) – Universitatea Craiova (castigatoare Cupei Romaniei) se vor intalni pentru a stabili castigatoarea Supercupei Romaniei. Partida se va vedea pe cele 2 posturi de sport, pe 10 iulie, ora 20.

Digi Sport si Look Sport vor difuza si cele mai interesante partide din esalonul 2 al Romaniei (Liga a 2-a). In fiecare weekend, telespectatorii celor 2 posturi de sport vor putea viziona confruntari de traditie intre cele mai cunoscute echipe de fotbal. Printre aceste echipe vom enumera: Steaua Bucuresti, Petrolul Ploiesti, Universitatea Cluj, Astra Giurgiu, Asu Poli Timisoara, Hermannstadt, CSM Iasi.
Liga a 2-a va incepe pe 30 iulie in direct pe Digi Sport si Look Sport.

Liga a 2-a Cupa si Supercupa Romaniei pe Look si Digi Sport

A 3-a competitie sportiva autohtona cumparata de cele 2 posturi de sport este Cupa  Romaniei. Vor fi transmise toate partidele din Cupa Romaniei incepand de la faza saisprezecimilor.

La Liga se vede pe Digi Sport si Look Sport

Reamintim ca posturile Look Sport si Digi Sport au anuntat si achizitionarea primei competitii europene importante, La Liga. Campionatul Spaniei se va vedea la Digi Sport (in urmatorii 3 ani) iar la Look Sport La Liga se va vedea in (urmatorii 5 ani). Acestea sunt primele 4 evenimente de fotbal ce au fost reinnoite, in urmatoarea perioada vom vedea daca se vor mai reinnoi contractele si pentru alte evenimente europene cum ar fi: Liga Campionilor, Europa League sau campionate ca Bundesliga, Ligue 1, Il Calcio si altele.

Posturile Digi Sport vor mai transmite exclusiv si turneele de tenis din circuitul feminin WTA. Aceste turnee vor fi transmise pana in 2023. Posturile Look vor transmite exclusiv in urmatorii 5 ani competitii autohtone de motociclism.

Surpriza neplacuta pentru iubitorii sportului din tara noastra si pentru abonatii Telekom o reprezinta absenta de la licitatii pentru competitii sportive a posturilor Telekom Sport. Aceste posturi nu au anuntat nimic in cea ce priveste achizitia campionatului spaniol sau a celor 3 competitii romanesti, Liga a 2-a, Cupa Romaniei sau Supercupa Romaniei.

Posturile Look Sport apartin companiei Clever Media iar posturile Digi Sport apartin de compania Digi. Posturile Digi Sport se receptioneaza exclusiv in grila operatorului Digi in timp ce posturile Look Sport sunt in grilele celor mai importanti operatori catv, dth si iptv din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Digi detine clar suprematia insa le recomand sa mai faca ceva investitii in camere, ma refer la meciurile ligii 1, liga noastra minunata.Am vazut zilele acestea la Euro2020 cum se poate transmite de catre altcineva meciurile de pe NA.Din cate stiu transmisiile sunt produse de UEFA.Ce calitate a imaginii si ce camere,ce unghiuri de vizualizare a reluarilor si sa nu mai vorbesc de spider-cam, camera pe cabluri de deasupra terenului care filmeaza rotindu-se,coborand,urcand,diferite pozitii de aproape,zoom,offside-cam,etc…
    Un adevarat regal tehnic, o diferenta uriasa transmisia de la Euro fata de cum transmitem noi un meci de fotbal…
    Ca sa nu mai zic ca puteau interveni sa sponsorizeze instalarea VAR si la noi, ar fi fost ceva…
    Din pacate in ultimul timp s-au cam plafonat,nu au mai investit in nimic tehnic,aceleasi emisiuni tv obosite si moderatori subiectivi.