Lipsa semnal TV Telekom, Orange, Akta
Cele mai frecvente probleme intampinate cu serviciul de televiziune prin cablu sau prin satelit (DTH) sunt cele de semnal, atunci cand nu este deloc semnal sau cand semnalul este slab.

In aceste situatii, nu sunt multe verificari pe care le putem face personal, in afara de a ne asigura ca avem cablurile introduse cum trebuie in TV/decodor/splitter, nu avem ce alte operatiuni sa facem decat o sesizare la relatii cu clientii.

Lipsa semnal cablu TV
Daca avem probleme de semnal la televiziunea prin cablu, primul pas este sa ne asiguram ca avem cablurile introduse corespunzator in TV/decodor/splitter, pentru a evita situatia in care ajunge o echipa service la domiciliu pentru a introduce un cablu in TV, in special daca avem copii sau animale de casa. O alta verificare pe care o putem face daca avem un decodor (receptor) este sa verificam daca fara acest echipament (avand cablul introdus direct in TV) avem semnal analogic. Astfel, putem exclude o problema cu decodorul.
Daca aceste verificari nu ne rezolva problema, trebuie sa reclamam problema la relatii cu clientii.

Lipsa semnal televiziune prin satelit (DTH)
Daca ne aflam in afara tarii, este necesar sa ne descurcam cu problemele de semnal deoarece operatorii de televiziune nu ofera suport in afara tarii. Astfel, este necesar sa verificam noi conectica, LNB-ul si antena sa nu fie deplasata. Daca nu ne descurcam, putem cauta (pe Google sau pe un alt motor de cautare) un instalator/tehnician in zona noastra pentru asistenta.

Daca ne aflam in tara, putem face o sesizare la relatii cu clientii urmand sa fie trimisa o echipa de interventii la adresa reclamata pentru solutionarea problemei.

Semnal slab/mare cablu TV

Pentru orice alta problema de semnal, daca imaginea nu este asa cum ar trebui sa fie, trebuie sa facem o sesizare in call center/dispecerat, la numarul de contact trecut pe factura operatorului nostru.

Desi exista mai multe modalitati de contact pentru a face solicitari catre operatorul de televiziune, este indicat sa sunam la relatii cu clientii, in felul acesta operatul cu care discutam poate verifica daca exista o avarie in zona noastra sau poate inregistra o sesizare direct catre departamentul abilitat, pentru o solutionare rapida a problemei. Desi exista diferite metode online pentru a face sesizari, rezolvarea situatiilor in acest caz poate dura mai mult.

Acestea sunt numerele de telefon de contact la care trebuie sa apelam daca avem probleme cu semnalul TV:

 • Telekom: 021.404.1234 / 0766.12.1234 / 1234 (apelabil din reteaua mobila Telekom); Serviciu disponibil 24/7;
 • Orange: 0374300300 / 300 (apelabil din reteaua mobila Orange); Serviciu disponibil zilnic intre orele 07:00 – 24:00;
 • Akta: 0377778899;
 • NextGen: 0215690010 (Bucuresti/Ilfov) / 03xx564400 (provincie, xx reprezinta prefixul judetului);

Lipsa semnal TV Telekom, Orange, Akta
Daca intampinati probleme in navigarea meniului IVR (robotului telefonic) pentru a intra in legatura cu un operator, gasiti aici metodele prin care puteti intra in legatura rapid cu un agent. Lasati un comentariu mai jos daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre acest subiect.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

24 COMENTARII

 1. Nu îmi merge TV-ul de 2 luni, nu reușesc sa dau de un operator pentru a solicita o echipa la domiciliu. Este inadmisibil sa ma redirecționeze de la robot la robot, de la aplicație la aplicație. Am nevoie de un operator! Nu reușesc sa dau de niciunul la niciun numar.

 2. O perioada de timp nu a functionat Tv iar acum (cand am vrut sa vizionez ) scrie pe ecran ca nu este conectat .Va rog solutionati problema .Abonamentul este platit la zi(chiar si pentru perioada cand nu a functionat). Va multumesc .

 3. Buna ziua. de ieri 07.12.2020 nu beneficiem de cablu TV nu avem semnal contractul este pe numele socrului ***** Loc. Adunatii Copaceni strada * nr.* (spre Darasti) jud Giurgiu. Rog remediere .va semnalaez inca o problema desi s-a actualizat contractul colegii dv nu au venit sa ne inlocuiasca cablul TV si sa ne conecteze prin router wireless , suntem ve vechiul cablu de la Akta.

 4. Buna ziua sunt abonat la televiziunea Focus Sat familia si de azi 01.12.2020 sa intrerupt semnalul adresa ***** localitatea Doh NR.* comuna Maieriste Jud Salaj abonamentul este achitat pana 11.01.2021.Asi dori daca se poate remedia cat mai repede .

 5. buna ziua ,numele meu este Laura,locuiesc in oras Lehliu Gara,str *,bl *,ap * sc *, am o pb la cablul tv de o lunga perioada .Canalele digitale se vad fragmentat,sacadat si cu un zgomot ciudat(nu mereu,probabil ca atunci cand toti locatarii folosesc ).Mentionez ca am inlocuit tot cablul de la intrare in apartament pana la tv,asa cum au sugerat colegii dvs.Va rog sa rezolvati acesta pb .Multumesc!

 6. Dacă nu ave-ti semnal incepe-ti orientarea in spatiu. În cazul meu cei de la telekom au venit sa remedieze situația si s au apucat să defriseze grădina vecinului chipurile ca sarmanele crengi se leganau fix ,,în fața semnalului,, asta după o noapte de chin in care in secolul vitezei și al marilor tehnologii o doamnă, domnisoara obosită de la celălat capăt al telefonuluisi pe care am reușit să o ,,prindem,, după multe încercări, la asa numitele deranjamente ,ne-a dat genialul sfat ,,cititi o carte,, !!! Da domsoara citim dar atunci pentru ce va plătim? Dacă vroiam sa citesc in loc sa ma uit la un film sau etc etc nu mai făceam abonament la d-voastra. Logic ? Ca vezi doamne de pe urma noastră iti vin bănutii .

 7. Vineri am plătit cablu netul și telefonul dar nu ne putem uita la tv ce se întâmplă ? Am sunat la relatii cu clienții mi-a spus să repornesc după 20 minute dar nu merge

 8. Când plouă nu am conexiune la unele canale tv prin rețeaua Telecom am mai avut asemenea probleme și vă rog încercați să faceți ceva ăn privința conexiunii la programele TV nu am conexiune sau semnal vă rugăm să faceți ceva ăn privința conexiunii la tv dacă nu se poate rezolva cu stimă și respect mă mut de la voi de urgență și nu mai faceți promisiuni dacă nu vă țineți de cuvânt