Tonul perfect / Hoata de identitate – filme Diva
In luna martie, postul de televiziune Diva va difuza in fiecare vineri filme dedicate femeilor.  In acest material vom detalia aceste filme.

Pitch Perfect / Tonul perfect (2012) – 4 martie, ora 21. Bellas Barden este o scoala de fete cu un grup care formeaza formatia Bellas. In fiecare an, acest grup participa la un concurs muzical intre coruri scolare. Pentru a castiga concursul, grupul vocal Bellas o ia in echipa lor pe Beca (Anna Kendrick).

Beca va veni in echipa corului alaturi de Jesse (Skylar Astin). Jess le propune fetelor din cor sa interpreteze piesa acapella in stilul pop.
Filmul Tonul perfect are durata de o ora si 52 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Sisters / Surori bune si nebune (2015) – 11 martie, ora 21. Surorile Maura (Amy Poehler) si Kate (Tina Fey) sunt chemate de parintii lor in orasul lor natal pentru a-si goli dormitorul copilariei plin cu amintiri, deoarece casa se vinde. Cand ajung acasa la parintii lor, cele 2 surori decid sa dea o petrecere la fel ca in liceu.
Filmul Surori bune si nebune are durata de o ora si 58 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6.

Identity Thief / Hoata de identitate (2013) – 18 martie, ora 21. Sandy Patterson (Jason Bateman) este un om linistit care isi vede de viata lui. Intr-o zi, el afla ca este acuzat de savarsirea catorva infractiuni in Florida. Sandy le spune politistilor ca el nu a fost niciodata in Florida si ca este convins ca identitatea i-a fost furata si cardurile clonate. Politia ii spune lui Sandy ca nu au timp sa se ocupe de problema lui, astfel Sandy este nevoit sa caute singur hotul de identitate.

Tonul perfect / Hoata de identitate – filme Diva

Diana (Mellisa McCarthy) este persoana care i-a furat lui Sandy Patterson identitatea si cardurile. Ajuns in Florida, Sandy va face tot ce poate pentru a o convinge pe Diana sa se predea justitiei. Filmul Hoata de identitate are durata de o ora si 51 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7. Acest film este disponibil si pe Netflix.

The Adjustment Bureau / Gardienii Destinului (2011) – 25 martie, ora 21. David Norris (Matt Damon) este un politist caruia i se ofera sansa sa intre in senatul Statelor Unite ale Americii. David o intalneste pe Elise Sellas (Emily Blunt), o balerina de care se indragosteste. Lui David i se ofera sansa sa isi priveasca viitorul si pentru ca nu ii place ce vede, el decide sa aleaga alt drum in viata si nu pe acela care ii este destinat.

La scurt timp, David descopera ca este urmarit de niste agenti care lucreaza la Agentia Destinului iar scopul lor este acela de a-l face pe David sa aleaga drumul care ii este sortit. Oare ce va alege David? Se va intoarce pe drumul destinulului sau va scapa de agenti pentru a fii fericit? Filmul Gardienii Destinului are durata de o ora si 46 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU