Lipsa subtitrare Love Nature Focus Sat
Focus Sat a introdus recent in grila de programe mai multe posturi noi, printre care putem mentiona Love Nature, BBC Earth, Look Sport 2, Look Sport 3, TDC, Stingray CMusic, Stingray Classica, Stingray iConcerts, Crime & Investigation si Travel XP.

Subtitrarea nu functioneaza pe Love Nature, acesta fiind introdus pe 4 ianuarie 2021 ca unul dintre inlocuitorii posturilor Discovery eliminate din grila Focus Sat. Fiind un post de documentare, subtitrarea este esentiala pentru abonatii care nu cunosc limba engleza. In ceea ce priveste pista audio disponibila, putem selecta engleza sau ceha.

Reprezentantii serviciului de relatii cu clientii Focus Sat au raspuns ca va exista subtitrare pe Love Nature insa nu au oferit un termen estimativ in acest sens. Vom actualiza acest articol in momentul in care subtitrarea va fi disponibila.

Love Nature este disponibil si in grilele operatorilor Orange (in zonele cu retea proprie, in format HD) si iNES (disponibil in format 4k). La Focus Sat, Love Nature este disponibil atat in format SD cat si HD. In acest moment, Love Nature nu are subtitrare in grila niciunui operator TV.

Love Nature este un post de televiziune canadian care difuzeaza documentare despre natura si viata salbatica. Difuzeaza serii documentare precum Africa’s Hunters, Malawi Wildlife Rescue, Camp Zambia, Reef Wrecks, Zambia Untamed, Secret Life Of The Tasmanian Devil, Seasons of the Wild, Strange Creatures, Brazil Untamed, Monkey Island, The Living Beach si multe altele.

Lipsa subtitrare Love Nature Focus Sat

O alta nemultumire majora a multor utilizatori Focus Sat este legata de eliminarea posturilor Discovery si Eurosport la inceputul acestei luni, intentie anuntata pe media-max.ro inca din 31 decembrie 2020.

Posturile care au fost eliminate din grila Focus Sat pe 4 ianuarie sunt TLC, Animal Planet, Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), Fine Living Network, DTX, Discovery Science, Discovery Showcase HD, Food Network, Travel Channel, Eurosport 1 si Eurosport 2.

Voi ce parere aveti despre Love Nature? Va afecteaza lipsa subtitrarii pe acest program?

Update 22.02.2021: Love Nature este acum subtitrat;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Aș vrea să intre la Orange Satelit în grilă , ca s-a cam subțiat grila, mai ales la capitolul documentare (după eliminarea lui Discovery Showcase HD și a Discovery Science HD , au rămas doar 12 canale) , sau să intre alt ceva , poate un National Geographic.

    Exista șanse să intre ceva în grilă pe viitor ?