Epic Drama difuzeaza miniserialul Des

Postul de televiziune Epic Drama va difuza in curand un serial interesant si captivant pentru fanii filmelor si serialelor de fictiune si politiste. Mini-serialul se numeste Des (2020) si va intra in grila Epic Drama din 15 septembrie, de la ora 22.

Actiunea serialului Des se petrece in anul 1978 si spune povestea unuia dintre cei mai periculosi criminali care au trait in secolul XX, Dennis Nilsen (David Tennant). Dennis se comporta normal, a avut mai multe locuri de munca (functionar, politist dar si in armata). Cu toate acestea, Dennis a fost cel mai crud criminal, avand o minte intunecata. El a ucis 15 barbati intre anii 1978 -1983 in Londra.

Crimele infaptuite de Dennis au inceput sa fie descoperite dupa ce acesta a aruncat ramasite dintr-un corp uman intr-o canalizare dintr-un apartament. Canalizarea din zona s-a infundat, fapt ce i-a determinat pe locuitorii blocului sa cheme politia. Urmarind serialul Des vom patrunde in mintea unui criminal crud si poate vom reusi sa intelegem ce este in mintea unui om aparent obisnuit dar care comite asemenea crime macabre.

Vom descoperi care a fost momentul in care in mintea lui Des s-a declansat dorinta de a comite 15 crime odioase. Victimele lui Dennis erau barbati care nu aveau familii sau prieteni si astfel nu avea cine sa le observe disparitia si poate ca din aceasta cauza a putut sa comita atatea crime, bazandu-se pe faptul ca aceste persoane erau singure.

Epic Drama difuzeaza miniserialul Des

Cel care s-a ocupat de cazurile de crime ale lui Dennis Nilsen a fost detectivul Peter Jay (Daniel Mays), un detectiv credincios care s-a asigurat ca Dennis va fi adus in fata justitiei si ca nicio crima facuta de acesta nu va ramane nedescoperita.

Mini serialul Des este facut dupa cartea scrisa de Brian Masters (Kiling for trade). Productia are doar 3 episoade, fiecare episod are durata de 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Epic Drama apartine companiei Viasat World si are licenta tematica – filme si seriale. Postul se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.