Lista Neagra / BlackList – sezonul 9 Netflix
Lista Neagra / Blacklist (2013) este un serial longeviv difuzat de Netflix, in acest articol vom mentiona informatiile disponibile pana in prezent despre sezonul 9.

In Lista Neagra, viata agentului FBI Elizabeth Keen este data peste cap atunci cand misteriosul raufacator Raymond Reddington decide sa se predea, dupa ani intregi in care a fost in capul listei al celor mai cautati infractori din SUA.

Serialul BlackList are in prezent 8 sezoane difuzate si un total de 187 de episoade. Finalul sezonului 8 a fost difuzat pe 23 iunie 2021. Pe IMDb a obtinut nota 8 din aproximativ 218.000 de recenzii si a castigat un premiu Primetime Emmy.

Atentie! Daca nu doriti sa aflati ce s-a intamplat la finalul sezonului 8, nu cititi mai departe.

La finalul ultimului sezon disponibil pe Netflix, Elizabeth Keen este ucisa de catre unul din oamenii lui Neville. Era cunoscut deja faptul ca actrita Megan Boone va parasi aceasta productie pentru a incepe noi provocari iar rolul ei a fost incheiat prin uciderea sa.

Desi nu a fost dezvaluita inca identitatea reala a lui Raymond Reddington, in ultimele episoade ale sezonului 8 s-a dat de inteles ca acesta ar fi, de fapt, mama agentei Elizabeth Keen, Katerina Rostova, trecuta printr-o transformare completa. Cea care se considera a fi Katerina Rostova, ucisa de Raymond Reddington, era de fapt o alta agenta din Rusia dar nu Katerina.

Lista Neagra / BlackList – sezonul 9 Netflix

Reprezentantii serialului au anuntat ca sezonul 9 va relua lucrurile la doi ani de la moartea lui Elizabeth Keen, telespectatorii avand sansa de a vedea efectul mortii lui Liz asupra colegilor sai de la FBI dar si asupra lui Raymond Reddington. Echipa speciala condusa de Harold Cooper va fi destramata si fiecare membru va duce o viata diferita.

Pe langa Megan Boone, creatorul serialului Jon Bokenkamp a parasit acest proiect, astfel incat ne putem astepta la ceva schimbari in ceea ce priveste urmatorul sezon.

Cand va fi difuzat sezonul 9 din Lista Neagra / BlackList?

Primul episod al noului sezon va fi difuzat in SUA pe NBC pe 21 octombrie 2021, astfel incat ne putem astepta sa vedem noul sezon si in Romania, pe platforma Netflix.

Update 22.10.2021: Desi sezonul 9 a avut primul episod difuzat in SUA ieri, nu este inca disponibil si pe Netflix;
Update-ul numarul 2 din 22.10.2021: Sezonul 9 a aparut intr-un final pe Netflix si in Romania;

Update 28.11.2021: Episodul 6 al serialului Lista Neagra va fi difuzat pe 9 decembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII