Lista Neagra: Rascumpararea – pe AXN
Postul de televiziune AXN anunta ca din 20 septembrie ora 22 in fiecare zi de luni va difuza spin off-ul Lista Neagra: Rascumpararea / The Blacklist: Redemption (2017). Acest serial este realizat dupa celebrul serial Lista Neagra (The Blacklist – 2013) difuzat si de AXN si disponibil in aceste momente pe platforma de streaming Netflix.

Serialul Lista Neagra: Rascumpararea a fost produs in 2017 si prezinta aventurile agentului Tom Keen (interpretat de actorul Ryan Eggold) alaturi de o echipa de mercenari a unei agentii secrete numita Grey Matter alcatuita din membri precum Susan Hargrave (Famke Jassen), Matias Solomon (Edi Gathegi), hackerul Dumont (Adrian Martinez ) si Nez Rowan (Tawny Cypress). Tom Keen si acesti mercenari se vor  ocupa de problemele pe care guvernul nu le poate rezolva in intreaga lume.
In acelasi timp, el il cauta pe atacatorul sotiei lui dar afla si un secret cutremurator despre trecutul lui obscur.

Actorul Ryan Eggold a mai jucat in alte productii disponibile pe Netflix, cea mai importanta fiind Spitalul Bellevue. Ryan Eggold a declarat despre spin off-ul Lista Neagra: Rascumpararea ca poate fi urmarit chiar daca privitorii nu au vazut serialul Lista Neagra pentru ca primul episod al serialului prezinta personajele, face un rezumat al trecutului acestora si prezinta relatiile dintre personaje. Primul episod ne va face cunostinta si cu actuala echipa care isi asuma misiunile periculoase pe care le va rezolva.

Lista Neagra: Rascumpararea – pe AXN

In acest spin off vom vedea personaje care mai de care incitante si interesante. Actorul  Ryan Eggold a mai declarat ca acest serial este un fel de Misiune Imposibila pe micile ecrane.

Sezonul 1 al serialului Lista Neagra: Rascumpararea are 13 episoade, fiecare cu durata de cate 45 de minute. Postul de televiziune AXN Romania va difuza acest serial in fiecare luni, de la ora 22, incepand din 20 septembrie.

Pe IMDb, serialul Lista Neagra: Rascumpararea a obtinut nota 7. Serialul original Lista Neagra dupa care s-a facut acest spin off se filmeaza din 2013 si are 9 sezoane (din sezonul 9 s-au facut / difuzat doar 2 episoade pana acum) si un numar de 176 de episoade. Pe IMDb, serialul Lista Neagra a obtinut nota 8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Un film foarte bun ,cel puțin pentru mine și familia mea care l-am urmărit pînă acum.Cind va fi difuzat în continuare pe AXN pentru că acum nu mai este.O plăcere să îl urmărim.