Look 4k – al treilea canal 4k din Romania – Clever Media Network va trece la emisia UltraHD, canalul urmand sa se numeasca Look 4k, conform sedintei CNA care a fost sustinuta in cursul zilei acesteia.

CNA a aprobat solicitarea Clever Media Network de a trece in format 4k, momentan emisia fiind disponibila doar in format SD si HD. Look 4k va fi al treilea canal 4k din Romania, dupa Digi 4k si Travel Mix 4k.

La scurt timp dupa lansarea canalelor Look Sport 2 SD/HD si Look Sport 3 SD/HD, Clever Media Network continua eforturile pentru imbunatatirea serviciilor prin cererea de a trece in format 4k programul Look Sport, cerere aprobata astazi de CNA. De asemenea, a fost facuta o cerere pentru redenumirea canalului Look Sport in Look Sport 1. Cererea a fost aprobata de CNA.

Cel mai probabil Look Sport nu va suferi modificari in ceea ce priveste continutul, singura modificare fiind imbunatatirea emisiei in format 4k.

Posturile Look Sport 2 si Look Sport 3 au intrat in grilele operatorilor UPC (postul a trecut recent in extraoptiunea Sport), Telekom si Orange. Programele inca sunt asteptate de catre abonatii Digi, Focus Sat si Akta.Reamintim ca Look Sport a primit acceptul a schimbare a tematicii din post generalist in post cu tematica sportiva. De asemenea, posturile Look au trecut pe parcursul anilor printr-un proces complet de rebranduire atat ca nume (in trecut Look Sport se numea Look TV), sigla dar si din punct de vedere al continutului.

Clever Media Network detine posturile Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look Plus, Profit.ro si Agro TV. Compania este detinuta in proportie de 90% de catre Adrian Gheorghe Tomsa si a primit locul I in Top Afaceri Romania 2018.

Vom actualiza acest articol cu informatii privind retelele in care se va vedea Look 4k si data lansarii. Voi ce parere aveti despre intentia reprezentantilor Look de a trece la emisie UltraHD?

Update 18.06.2020:

Cand incepe sa emita Look 4k?

Look 4k a primit astazi in cadrul sedintei CNA din 18 iunie 2020, autorizarea de a incepe emisia cu program de transmisiuni sportive si documentare, maine avand primele transmisiuni 4k in direct.
Ii multumim lui Bubu pentru pont;

Update 19.06.2020: Look 4k a fost lansat, intrand in grila de programe Vodafone; A inceput emisia in jurul orei 11:00 cu un meci de fotbal;

Update 01.09.2020: Look 4k a fost introdus si in grila de programe Orange, pe infrastructura proprie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

48 COMENTARII

  • Este un mesaj standard al posturilor de televiziune, pentru ca abonatii sa faca presiuni catre operatorii de cablu, in speranta ca va influenta introducerea postului si in alte grile. Adevarul este ca operatorii nu tin foarte mult cont de sugestiile clientilor, poate daca se strang sute de mii sa ia in calcul.

 1. Canalul Look4k unde se poate receptiona cu un abonament Vodafone(fost UPC) si daca trebuie facut o slicitar in acest sens!Astept raspunsul . Tel:07*****

 2. Conținut slab, nediversificat. Rezoluție HD si calitate a imaginii mult sub posturi HD transmise tot de vodafone(Epic Drama, Hbo, Amc).Mai slab fata de Eurosport4k pentru care mai exista speranța că pe viitor sa transmită competiții 4khlg.Olimpiada ar fi fost evenimentul edificator. Apropo, nici măcar nu apare scris la accesarea postului hlg.Eurosport4k afișează. O fi vina cablistilor ca nu aloca suficienta banda?

 3. Canalul va fi transmis la nivel national prin reteaua Vodafone (fosta UPC). Am sunat la cc si mi s-a confirmat ca in perioada urmatoare va fi introdus.

  • Extras de pe site-ul Look Sport: „Trustul de presă Clever Media Network va face trecerea la emisia UltraHD. Astfel, canalul Look Sport 1 se va transforma în Look 4K, solicitarea fiind aprobată în ședința publică de astăzi a Consiliului Național al Audiovizualului. Canalul își va menține profilul sportiv.”

 4. Pe site-ul looksport.ro au pus un anunț în care scrie clar că Look Sport 1 (canal nelansat încă) se va transforma în Look 4K .
  Look Sport rămâne cu aceeași denumire şi același format (SD,HD).
  Look 4K va fi un canal de sport,dar nu va avea același program ca Look Sport.

  Şi încă o corecție!…Look 4K va fi al patrulea canal UHD din România.
  Primul a fost DIGI 4K, a urmat Travel Mix 4K, iar de la 1 decembrie începe să emită Party Mix 4K (muzică de petrecere).
  La Look 4K nu se ştie încă data începerii emisiei.

  • Da Bogdan ai dreptate dar când sa scris materialul cei de la Clever nu au fost prezeni la sedina cna si toate saiturile asta au crezut ca look sport va deveni look sport 1. Dupa o zi doua au scris si cei de la clever ce spui tu. Tot când sa scris materialul cei de la Party Mix nu anuntasera data lansari , de acea in material a fost trecut look 4k ca find al 3-lea post 4k.

  • Unde e acel anunț? looksport.ro/noutati/
   Eu văd doar acel articol scurt din 19 noiembrie unde nu se explică nimic.

   looksport.ro/look-sport-1-se-transforma-in-look-4k/

   Trustul de presă Clever Media Network va face trecerea la emisia UltraHD. Astfel, canalul Look Sport 1 se va transforma în Look 4K, solicitarea fiind aprobată în ședința publică de astăzi a Consiliului Național al Audiovizualului. Canalul își va menține profilul sportiv.

   Televiziunea Look 4K va fi operată de Clever Media Network, care mai deține licențe TV pentru posturile Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look Plus și Profit.ro.

 5. Și asa întra Digi la concurenta dacă nu a putut cu canalele de documentare și film, asta pentru cei care știu de prietenia între RCS și Clever, mai exact între patroni celor doua companii