Look Sport HD intra in grila Focus Sat

Programul Look Sport HD intra in grila Focus Sat pe pozitia 125 conform informatiilor disponibile pe site-ul oficial Focus Sat. Programul Look Sport HD este disponibil in pachetul Familia.

Look Sport HD se gaseste in lista de programe pe pozitia 125, frecventa fiind 11803 MHz/V, rata simbol 30000 polaritate verticala. Programul poate fi vizionat doar cu un receptor HD. Pana in prezent programul Look Sport era disponibil in grila de programe Focus Sat in pachetul Familia insa doar varianta SD, de astazi fiind disponibil si Look Sport HD.

Look Sport HD intra in grila Focus Sat

De asemenea, in grila Focus Sat sunt disponibile programele Look Plus SD/HD, Look Plus HD fiind disponibil din septembrie 2018. Programul Look Sport HD este disponibil la Focus Sat in teste din 26 februarie 2019.

Reamintim ca ultima modificare aplicata grilei de programe Focus Sat a fost eliminarea programului Sundance la sfarsitul lunii ianuarie. Introducerea programului Look Sport la calitate HD in grila Focus Sat nu poate decat sa bucure iubitorii de sport.

Pentru cine nu stie, programul Look Sport este un canal cu profil sportiv lansat in februarie 2012 denumit initial Transilvania TV iar ulterior Look TV. A fost redenumit in Look Sport la finalul lunii august 2018 cand a fost schimbata si sigla postului, fiind parte dintr-un proces de rebranding din portofoliul Clever Media Network. Focus Sat este cea mai veche platforma de televiziune prin satelit din Romania fiind lansata in februarie 2005 si detinuta in acea perioada de timp de catre actionarul majoritar Focus Sat Limited. In prezent, Focus Sat este una dintre platformele DTH preferate ale romanilor, favorita in special romanilor stabiliti in afara tarii.

Look Sport HD intra in grila Focus Sat

Voi ce parere aveti despre introducerea programului Look Sport HD in grila Focus Sat? Ii multumim colegului Bebe pentru contributia adusa acestui articol;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

1 COMENTARIU