Caravana Digi peste tot – campanie RCS-RDS pentru servicii mobile

Fiind in trecere prin Calimanesti nu am putut sa nu observ un cort amplasat pentru promovarea serviciilor RCS-RDS si cativa oameni curiosi de „ce se vinde” acolo. Mai exact, erau agenti care promovau serviciile mobile Digi, telefonia mobila si televiziunea prin satelit.

Privind telefonia mobila mi-a atras atentia reducerea de 50% timp de 6 luni a abonamentelor Digi Mobil Optim (ca de obicei, pentru abonamente pe 24 de luni). Adica, persoanele care au televiziune si internet fix de la RDS plus 4 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat, sa zicem, cu reducerea aceasta aplicata ar plati 2.25 euro (tva inclus) per abonament. Stiu, reteaua este destul de proasta, semnalul lipseste cu desavarsire in mediul rural iar in orasele mari apar diverse congestii ale retelei care duc la un trafic foarte prost pe partea de internet mobil si diverse probleme de apelare pe partea de voce. Si totusi, 2.25 euro/abonament. Intr-adevar, sunt destul de multe conditii pe care trebuie sa le indeplinim sa ajungem la aceasta suma, dar mi se pare uimitor la ce preturi au reusit sa ajunga. E de ajuns sa vorbesc vreo 2-300 de minute internationale (in destinatiile acelea care pentru mine sunt gratuite) si ei (RCS) deja ies in pierdere.

Sunt curios care erau si restul beneficiilor pe care le ofereau (inclusiv pentru televiziunea prin satelit), poate sunt persoane care cunosc oferta completa, din ce am inteles aceste campanii prin caravana digi ar exista si in alte localitati (nici nu ma asteptam sa fie activa promotia decat in Calimanesti).

Pe site-ul oficial RCS-RDS este confirmata existenta unei campanii „Caravana Digi peste tot” care ofera diverse reduceri si premii in cadrul unei tombole insa nu ofera informatii concrete.

Am fost intr-un punct de lucru RCS-RDS si nu am putut obtine aceasta oferta, probabil este valabila doar in localitatile vizitate de aceasta caravana.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

  • Buna ziua, noi nu suntem RCS – RDS dar in ce localitate sunteti interesat de Caravana Digi?
   Momentan aceasta campanie nu mai exista insa pe viitor cu siguranta vor fi si alte campanii/oferte.

  • Buna ziua,
   Campania Caravana Digi peste tot s-a incheiat. Pentru a verifica ofertele existente in prezent in localitatea dumneavoastra puteti apela la serviciul de relatii cu clientii RCS & RDS Timis.

 1. Acum 3 luni a venit Caravana Digi la mine in localitate. Am facut abonament la 2 telefoane, dupa o saptamana am sunat si am anulat comanda. Acum imi doresc telefoanele. Se mai poate face ceva ?

  • Desigur. Se poate. Trebuie ca numerele sa nu fie sub contract in momentul portarii.
   Mergeti intr-unul dintre magazine si un operator va va ajuta.
   P.s. Noi nu avem legatura ci nicio retea de telefonie mobila.

 2. acum caravana digi ofera maxim 3 abonamente indiferent ca este client existent sau nou cu doar 15 lei pe luna , nelimitat in Romania , 300 internatioanle , 10 gb in 3G , 30 Gb in 4G trafic nelimitat .

  Momentat caravana este pe judetul Iasi