O scrisoare de Craciun / Craciun la Cape cod – Diva
Postul de televiziune Diva continua maratonul filmelor de Craciun. In acest material vom detalia cele mai interesante filme ce vor fi difuzate pe Diva in zilele de vineri si duminica, in saptamana 9-11 decembrie.

A Christmas Letter / O scrisoare de Craciun (2021) – 9 decembrie ora 18, 10 decembrie ora 22. David Marino (David Lipper) este postas intr-un orasel micut si cochet. Leslie Libby (Glenda Braganza) este o femeie tanara, frumoasa care are in plasament nu mai putin de 6 copii. Leslie si David planuiesc sa le faca celor 6 copii un Craciun de neuitat. Insa, ce nu stie Leslie este faptul ca aceste pregatiri de Craciun ii vor face si ei o surpriza placuta, o relatie alaturi de barbatul perfect.

Filmul O scrisoare de Craciun are durata de o ora si 29 de minute, pe IMDb a primit nota 7,1. Filmarile au avut loc in Ontario, Canada.

A Cape Cod Christmas / Craciun la Cape Cod (2021) – 9 decembrie, ora 20. Margot (Katie Leclerc) este o scriitoare de carti pentru copii, alaturi de copiii ei se vor muta in alt oras. Inainte sa se mute, Margot decide sa organizeze o ultima cina de Craciun in casa unde a copilarit si pe care urmeaza sa o vanda. Inainte de cina de Craciun, Margot se revede cu un bun prieten din copilarie pe nume Christian (Brent Bailey) care este un pictor talentat si chipes. Margot ii spune lui Christian ca va vinde casa si va pleca.

O scrisoare de Craciun / Craciun la Cape cod – Diva

Cei doi fac un pact in care decid ca, Christian sa ii picteze lui Margot un tablou cu casa ei din copilarie ca amintire iar Margot va accepta sa ii faca un portret. Magia Craciunului va avea un efect neasteptat asupra celor doi in asa fel incat Margot va ramane definitiv in locul pe care il iubeste cel mai mult.

Filmul Craciun la Cape Cod are durata de o ora si 29 de minute, pe IMDb a primit nota 5,8 iar filmarile au avut loc in Massachusetts, SUA.

One December Night / O noapte in decembrie (2021) – 11 decembrie, ora 16. Filmul spune povestea a doi impresari artistici, Quinn Allan (Eloise Mumford) si Jason Bedford (Brett Dalton). Cei doi impresari sunt copiii unor vedete rock care sunt certati unul cu celalalt. Quinn si Jason vor sa organizeze un eveniment in care parintii lor sa cante impreuna. Filmul O noapte in decembrie are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1. Filmarile au avut loc in Goshen, New York, SUA.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.