Netflix ofera gratuit 2 zile acces la platforma de filme si seriale. In incercarea de a atrage un public nou, cea mai mare si mai utilizata platforma de filme si seriale vine cu un nou serviciu. Prin acest serviciu, Netflix vrea sa ofere timp de doua zile acces gratuit la platforma sa.

Acesta noua optiune este recunoscuta sub numele de „StreamFest” si va fi lansata prima data in India, urmand ca cel mai probabil sa fie lansata ulterior in mai multe tari. Asta se intampla dupa ce Netflix a luat decizia de a renunta la perioada de proba de o luna ce le era oferita gratuit noilor utilizatori.

Netflix ofera gratuit 2 zile acces la platforma.
Netflix a venit in ultimul timp cu tot mai multe oferte. Una dintre ele este posibilitatea vizualizarii anumitor filme si seriale, gratuit, pe platforma, fara sa mai fine nevoie de un cont creat. Mai multe detalii desprea aceasta optiune regasiti in acest articol: Netflix permite vizionarea gratuita.

Din pacate, in aceasta sectiune pe care Netflix o ofera gratuit, nu se regasesc foarte multe filme si seriale insa lista aceasta este actualizata periodic si sunt adaugate titluri noi.

O alta oferta cu care Netflix incearca sa aduca utilizatori noi, a fost posibilitatea de a obtine o reducere de 50% a abonamentului in primele doua luni de la abonare. Si despre aceasta oferta am scris recent un articol pe care il regasiti pe acest site.

In prezent, oferta Netflix pentru clientii noi (prin clienti noi se intelege sa nu fi avut cont Netflix activ folosind un anumit card sau chiar adresa e-mail) este o luna gratuita (nu prima luna ci a doua). Recent, Netflix a schimbat de mai multe ori promotiile oferite, probabil pentru a afla ce oferta le aduce cei mai multi abonati noi.

Din pacate, Netflix se axeaza foarte mult pe a aduce utilizatori noi si omite, din punctul meu de vedere, oferte pentru fidelizarea actualilor abonati. Personal folosesc Netflix de aproximativ 2 ani si din punct de vedere al functionalitatii nu am ce sa reprosez.

Totusi mi-as dori sa fie disponibile mai multe titluri pe platforma iar lista acestora sa fie la fel sau cel putin asemantatoare cu lista de filme si seriale din alte tari.

Voi ce parere aveti despre platforma Netflix? O folositi? Ce imbunatatiri ati dori sa aduca in plus aceasta platforma?

Nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU