Look TV se va redenumi in Look Sport si isi va schimba sigla impreuna cu Look Plus

Clever Media Network a solicitat la CNA redenumirea programului Look TV in LookSport, Look Plus va suferi o mica schimbare, se va denumi LookPlus iar ambele posturi isi vor schimba siglele.

Acest subiect, impreuna cu schimbarea siglei Agro TV si renuntarea acestora la sediul din Cluj-Napoca, au fost pe ordinea de zi a sedintei CNA de astazi, 28.08.2018, ora 10:00.

Consiliul National al Audivizualului a aprobat astazi in urma sedintei cererea de redenumire a programului Look TV in Look Plus si schimbarea minora a denumirii programului Look Plus in LookPlus (dispare spatiul dintre cele 2 cuvinte). In plus, se vor schimba si siglele celor doua programe Look Plus si viitorul LookSport.

De asemenea, impreuna cu Look Plus si Look TV isi vor schimba siglele Profit.ro (program care emite momentan doar online) si Agro TV, cei din urma renuntand la studioul din Cluj-Napoca, ramanand in felul acesta doar cu cel din Bucuresti.

La solicitarea CNA, Adrian Tomsa, actionar majoritar Clever Media Network si Agro TV Network a declarat urmatoarele:

„Solicitările noastre de astazi vin in contextul in care ne dorim si initiem un proces de rebranding pe produsele media din portofoliul nostru și totdata intentia de a consolida aceste produse sub o forma comuna. Intenționam sa demaram o campanie de rebranding in lunile urmatoare. Pentru asta am solicitat schimbarea de sigle. Incercam sa ducem elemente grafice și de identitate comune la toate produsele.”

Despre postul LookSport: „In prima etapa vom schimba doar denumirea. Intenționam, probabil in scurt timp, sa venim cu solicitarea unor noi licente strict pe sport pe care le incercam sa le adaugam la portofoliul nostru. Exista mult continut de sport pe care avem drepturi.”

Look TV se va redenumi in Look Sport si isi va schimba sigla impreuna cu Look Plus

Din declaratia lui Adrian Tomsa intelegem ca urmeaza sa fie cerute licente strict pentru sport pentru lansarea unor noi programe sport.

De asemenea, exista zvonuri ca la anumiti operatori posturile LookPlus si LookSport vor fi disponibile doar intr-un pachet suplimentar, contra-cost. Vom reveni cu informatii suplimentare privind acest subiect pe masura ce vom avea noutati.

Update 28.08.2018: LookSport si LookPlus vor fi in grila Orange intr-un pachet suplimentar (Look) si va costa 3 lei/luna. Modificarile se vor face incepand cu 05.10.2018.

Sursa: Paginademedia.ro

Update 14.09.2018: De astazi sunt disponibile pachetele pay-per-view online care contin programele Look Sport, LookPlus, Profit.ro, Agro TV si Look Medica. Preturile sunt dupa cum urmeaza:

 • Abonament pe o zi/1 euro;
 • Abonament pe o luna/3 euro;
 • Abonament pe 1 an/10 euro;

Pagina oficiala este in curs de actualizare, pe acea sectiune exista in continuare cuvintele standard ale machetei „Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei.” iar la adresa este trecuta Strada Bla Bla. 🙂

Multumim colegului Bebe pentru informatii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

 1. urmează să se lanseze și LookSport 2 și LookSport 3 , care vor emite în HD , cu producții 100% preluate de la alte televiziuni , fără producții proprii , iar LookSport se va redenumi în LookSport 1 . Aceste modificări se vor produce în curând

 2. Buna ziua!
  28 august ora 20:00 Profit.ro a schimbat sigla.
  30 august ora 21:19 a intrat Look Sport în loc la Look TV.
  30 august ora 21:56 Look Plus a schimbat sigla.
  Deocamdata Agro TV are sigla veche.