Job TV – prima televiziune despre locuri de munca

Job TV – prima televiziune despre locuri de munca a primit astazi licenta de la CNA conform solicitarii despuse de catre Job TV SRL Ploiesti, un program local care va emite in Bucuresti si care va fi lansat in cursul anului urmator.

Canalul Job TV ar urma sa fie lansat anul urmator, anunta paginademedia.ro, conform declaratiilor detinatoarei postului, Daniela Barcan. Programul Job TV va avea o investitie 324000 RON dintre care 200000 RON reprezinta finantare prin StartUp Nation iar 124000 RON fonduri proprii.

Pe Job TV vom putea afla informatii despre cum putem obtine un loc de munca, prezentarea meseriilor inclusiv o emisiune destinata asistatilor sociali numita SOS Job prin care persoanele respective pot fi ajutate sa obtina un loc de munca.

Initial solicitarea licentei Job TV a fost pentru acoperire nationala insa la sfatul reprezentantilor CNA, solicitarea a fost facuta pentru acoperire locala, din cauza bugetului redus, reusind astfel sa primeasca licenta necesara.
Daniela Barcan a declarat urmatoarele, conform paginademedia.ro:
Ne-am asociat trei prieteni. Totul a început la odiscuție într-o cafenea. Eu, în momentul acela eram fără job. Am studii și experiență în televiziune. Am terminat jurnalism și regie de film, dar nu îmi găseam un loc de muncă, iar unul dintre ei m-a spus: ce ar fi să-ți faci tu propria televiziune. Tot ei au venit și cu ideea de a accesa fonduri pentru un start up. Unul dintre prieteni este grafician, altul se pricepe lavânzări și atunci am pornit de aici. Mi-am fotmat o echipă și am vrut să completăm platformele de online cu partea de media audiovizual

Job TV – prima televiziune despre locuri de munca

Cei de la Job TV (Work television) sunt deja prezenti in mediul online atat prin site-ul jobtv.ro cat si pe pagina oficiala Facebook Job TV, avand deja emisiuni disponibile online.

Desi in prezent exista platforme destinate obtinerii si publicarii locurilor de munca precum LinkedIN, eJobs, Best Jobs, Hipo + altele, momentan nu avem o televiziune destinata persoanelor interesate de schimbarea locului de munca sau de a obtine un job (in cazul persoanelor care nu au un loc de munca). Mai jos regasim cateva informatii privind principalele portaluri de recrutare disponibile:

 • LinkedIN – cea mai mare platforma dedicata angajatilor si angajatorilor – peste 575 milioane de utilizatori in anul 2019;
 • eJobs – cea mai mare platforma de recrutare online din Romania – are o baza de date de peste 4 milioane de CV-uri;
 • BestJobs – platforma online cu o vechime de 18 ani a publicat aproximativ 69000 joburi la inceputul anului 2019;

Voi ce parere aveti despre televiziunea Job TV care ar urma sa fie lansata in cursul anului 2020?

Update 16.09.2020: Reprezentantii Job TV au solicitat prelungirea termenului de intrare in emisie motivand ca, din cauza pandemiei, nu au reusit procurarea echipamentelor MCR necesare emisiei, acestea nefiind pe stoc la furnizor; Cererea a fost aprobata, fiind un singur vot impotriva (Radu Herjeu);

Update 03.11.2021: Job TV a intrat in grila digitala de cablu Digi Bucuresti si Ilfov;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

 1. Reprezentantii Job TV au solicitat prelungirea termenului de intrare in emisie motivand ca, din cauza pandemiei, nu au reusit procurarea echipamentelor MCR necesare emisiei, acestea nefiind pe stoc la furnizor; Cererea a fost aprobata, fiind un singur vot impotriva (Radu Herjeu).

 2. In ziua de azi sa-ti depui un CV inseamna sa-ti pierzi timpul, de regula cu minimu pe economie. Sa mai si crezi ca-n compania aia ai sa fii promovat pe merite, inseamna ca esti de 2 ori fraier si 1 data prost.

  • Cine are meseria in mana il doare in vecik vecilor in p*** de posturile alora vacante, alea sunt pentru fraieri si credului… posturile bune sunt pentru pile, relatii, nepotisme, prosti

   • Cu minimu pe economie on zoua de azi, fara sa ai o meserie in mana…postul ala este bun doar sa-i pazesti aluia dugheana 8 ore si/sau sa nu zica lumea ca nu ai servici, frecand menta pe acolo 8 ore ca sa ai 2 frunze de ceapa.

    • Ce inseamna fara sa ai o meserie in mana, sa fi angajat ca muncitor necalificat?
     Ce se presupune de la o persoana necalificata decat sa-si faca treaba si atat? O persoana necalificata nu poate avea pretentii la promovarii ci la maxim a-si obtine o calificare in cadrul firmei respective. Ulterior se poate gandi la promovari.

   • Eu unul nu sunt de acord, inca sunt posturi disponibile pe bune, nu neaparat celor cu pile.
    Ca sunt o gramada de posturi la stat scoase pentru pile e partea a doua dar asta nu inseamna ca toate posturile, inclusiv din sectorul privat, sunt pentru pile, este prea mult spus. Inca sunt foarte multe posturi scoase pe bune. Si inca sunt companii in care se poate dezvolta angajatul, atat pe verticala cat si pe orizontala.

    • Posturile bune n-ai sa le gasesti niciodata libere, ai sa constati pe urma ca te+ai ales cu un prost pe post de sef, ba mai mult, nici n-ai sa stii de unde naiba a mai aparit si ala

     • Aici nu sunt de acord, cred ca ar trebui mentionat la ce domeniu/firma te referi, cu siguranta situatia pe care o descrii nu este una generala, probabil te referi la anumite firme.

 3. Sa vezi atunci scaderea somajului:)))..cum vin angajatorii sa dea minimu pe economie in 30 de zile iar un zilier scoate 50-100 lei minim la zi…asta dupa ce statul l-a scos din asistat social…si i-a pierdut si votul.