Look va opera Telekom Sport

Look va opera Telekom Sport – Posturile de televiziune detinute de Telekom, Telekom Sport, vor fi administrate din punct de vedere operational de catre Look. Canalele Telekom vor fi detinute in continuare de grupul german insa vor fi administrate de catre Look.

ProSport.ro anunta ca, in urma unor schimburi de mailuri interne intre Telekom si Clever Media Network (compania care detine posturile Look), tranzactia ar urma sa fie finalizata vara aceasta. Incepand cu 01 aprilie 2020, toti angajatii Telekom Sport vor semna cu Look iar salariile vor fi platite de Clever Media Network. Timp de un an conditiile angajatilor vor fi aceleasi ca la semnare iar cine nu este de acord sa semneze cu Look poate refuza, fiind nevoiti sa paraseasca postul respectiv.

Vlad Enachescu, managerul general Telekom Sport, va ramane pe aceeasi pozitie in urma noului acord intre Telekom si Look. Asadar, desi posturile Telekom Sport vor fi operate de Look, acestea vor fi detinute in continuare de Telekom.

Telekom Romania detine in prezent 4 posturi de sport, Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3 si Telekom Sport 4. Clever Media Network detine posturile Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look Plus, Profit.ro si Agro TV. Look va emite in continuare de la Cluj-Napoca dar va avea un studio si in Bucuresti.

Look va opera Telekom Sport
Reamintim ca Telekom intentioneaza sa paraseasca piata de telecomunicatii din Romania, fiind in discutii avansate cu Digi si Orange pentru vanzarea segmentului fix (cu Orange) si a segmentului mobil (cu Digi).

Conform ultimelor informatii, s-ar putea ajunge la un acord oficial pana la finalul lunii aprilie insa demersurile par sa fie ingreunate de lipsa de implicare a statului roman. O intelegere deja ar exista intre cele doua companii si Telekom insa statul roman nu a desemnat inca reprezentantii sai pentru aceasta vanzare.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare despre acest subiect. Ii multumim lui K. Bogdan pentru pont;

Update 18.03.2020: Profit.ro a confirmat ca Look va opera posturile Telekom Sport insa fara a fi achizitionate, posturile ramanand in proprietatea Telekom;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Cred ca posturile Look vor „canibaliza” Telekom Sport-urile in timp, nemaiavand rost in atare conditii doua sabii in aceeasi teaca. Practic s-ar ajunge la gestionarea a 7-8 posturi cu acelasi continut, iar Telekom Sport-urile erau oricum exclusiv la Telekom si Nextgen…

    • Este primul pas in disparitia telekomului. Cu ,ceva tim in urma in ziarul Financiar un domn a dat un interviu in care a spus ca anul 2020 va aduce 2 mari schimbari. 1 Plecarea unui operator din Romania si 2 Licitatia 5G.