Telekom arunca bomba: Internet nelimitat prin 4G pentru toate abonamentele Mobil 7, 10, 12, 13 ,15, 17, 20 si Mobil 25.

Operatorul Telekom, unul dintre cei mai mari din tara, reuseste sa ne surprinda placut cu o oferta bomba. Aceasta oferta consta in adaugarea traficului nelimitat prin 4G la aproape toate abonamentele. Abonamentul minim care va primi aceasta facilitate costa 7 euro iar daca abonatul respectiv are instalat si un serviciu fix (telefonie fixa, internet sau televiziune), pretul abonamentului va scadea automat la 5 euro.

Optiunea Net Nelimitat va aduce internet de mare viteza (prin 4G) fara alte tipuri de limita (doar pentru continutul video care, se va reda cu o rezoltuie maxima de 480p). Aceasta optiune se adauga automat la toate abonamentele ce respecta conditiile.

Aceasta oferta a fost lansata in data de 15 octombrie, si este valabila pentru 3 luni (pana in luna ianuarie 2017). Chiar daca Telekom a incercat sa tina in frau raspandirea informatiilor, aceasta veste este deja destul de raspandita. Nici in magazinele Telekom si cele partenere nu apar prea multe informatii. Reclamele despre aceasta optiune lipsesc cu desavarsire. Totusi, pentru a beneficia de ea, puteti deschide un abonament nou, in unul dintre punctele Telekom.

Telekom arunca bomba: Internet nelimitat prin 4G.

Cel mai probabil grupul Telekom va incerca sa mentina aceasta oferta sub observatie pentru a avea o perspectiva mult mai buna a traficului de date optiunea „Net nelimitat” va fi lansata oficial imediat dupa terminarea testelor. Acest aspect este dedus din faptul ca Telekom ne avertizeaza ca datele vor fi prelucrate de catre acestia.

„Pentru a beneficia de bonusul Net Nelimitat operatorul va prelucra datele de trafic necesare în vederea transmiterii comunicaţiei. Nu se utilizează măsuri de supraveghere sau inspectare a traficului care au legătură cu conţinutul comunicărilor”

Telekom arunca bomba Internet nelimitat prin 4G

Pretul minim de pe piata al unui abonament de date nelimitat este de 5 euro iar Telekom incearca sa distruga piata cu aceasta oferta.

Compania ce a preluat grupul Romtelekom in 2015, este cunoscuta pentru preturile piperate. Prin aceste noi oferta vor incerca sa revina si sa atraga un numar cat mai mare de clienti.

Privind clasamentul portarilor, DigiMobil este fruntasa avand un numar de 1.3 milioane de utilizatori, dintre care 200000de utilizatori si-au portat numarul.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.