LooLoo Kids – o noua televiziune pentru copii
CNA a aprobat astazi solicitarea venita din partea Tralala Studio pentru acordarea unei noi licente audiovizuale pentru serviciul de programe LooLoo Kids, o noua televiziune pentru copii.

LooLoo Kids a inceput ca un canal de YouTube si a devenit in 2019 primul canal YouTube din Romania care a primit butonul de diamant. In prezent, are peste 51 de milioane de abonati iar Tralala are peste 5 milioane de abonati.

Postul TV LooLoo Kids va emite in format SD si HD iar zona de difuzare va fi atat nationala cat si internationala. Vor fi difuzate exclusiv productiile altor furnizori iar investitia initiala pentru 2022-2023 este de 820.000 de euro.

LooLoo Kids va emite in limba engleza si va ajunga copiii sa invete aceasta limba, fiind o cerere pentru acest continut. Nu s-a specificat cand va incepe emisia noului post insa cel mai probabil va fi lansat anul urmator. De asemenea, nu s-a mentionat inca la ce operatori se va vedea, dar avand in vedere ca Tralala TV este in grilele operatorilor principali, probabil vom vedea la fel si LooLoo Kids.

LooLoo Kids – o noua televiziune pentru copii

Societatea Tralala Studio detine si licenta audiovizuala pentru alt canal pentru copii, Tralala TV, care este disponibil in grilele celor mai mari operatori de televiziune prin cablu din Romania.

In aceeasi sedinta CNA, a fost aprobata o alta solicitare privind modificarea licentei Tralala TV in sensul ca zona de difuzare internationala a fost generalizata (nu s-au mai mentionat tarile in care va fi retransmis continutul). De asemenea, s-a modificat sediul social.

Reprezentantii societatii au mentionat ca anul urmator se va extinde zona de difuzare pentru Tralala TV, dorindu-se sa ajunga semnalul in toata Diaspora romaneasca.

Ambele solicitari au fost bine-primite de catre membrii CNA si au fost aprobate in unanimitate.
Daca ati urmarit acest program, voi ce parere aveti despre Tralala TV?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Lu Lu Lu, I’ve got some apples,
    Lu Lu Lu, you got some too,
    Lu Lu Lu, let’s get together,
    I know what we can do, Lu Lu! Numele canalului are legătură cu serialul sout park.