Lucky Hank: oare vom vedea si sezonul 2?

Lucky Hank este un serial de comedie dramatica si umor negru lansat la data de 19 martie 2023 pe AMC. In prezent, serialul cu 8 episoade cu durata de 42 de minute poate fi urmarit pe platforma de streaming HBO MAX. Lucky Hank este bazat pe romanul Straight Man, scris de Richard Russo, scriitor american premiat cu premiul Pulitzer pentru Fictiune pentru romanul sau Empire Falls.

Serialul Lucky Hank a primit nota 6,8 pe IMDb si are cota de popularitate 502. Rolul principal ii apartine lui Bob Odenkirk, starul serialului de succes Better call Saul, incheiat anul trecut cu un sezon de exceptie. In Lucky Hank, Bob Odenkirk joaca rolul lui William Henry Devereaux Jr., un profesor universitar si scriitor care traieste in umbra tatalui sau, de asemenea profesor universitar renumit si scriitor apreciat. Insa Hank trece printr-o etapa nefericita a vietii, in care se simte prins in jobul sau fara viitor la o universitate sub-finantata din Pennsylvania.

Mai mult, nu mai are inspiratie literara, ceea ce-l umple de resentimente si amaraciune. Umorul sau taios se indreapta impotriva studentilor cu aspiratii scriitoricesti si impotriva universitatii la care lucreaza, pe care o denumeste Capitala Mediocritatii. Aceasta iesire a profesorului Devereaux va duce la o succesiune de cutremure, atat in viata personala, cat si in cariera profesionala. Va reusi Hank sa iasa din rutina care il nemultumeste? Aflati urmarind aceasta comedie inteligenta, spumoasa despre intelectuali si problemele lor.

Bob Obedkirk, actorul din rolul principal, a mai jucat si in filmele Nobody: Erou de Serviciu (2021), Nebraska (2013). Actorul este de asemenea actor de voce si scenarist. Ca scenarist, Bob Odenkirk a castigat doua premii Emmy pentru Outstanding Writing in a Variety or Music Program pentru emisiunea Saturday Night Live (1989) si Ben Stiller Show (1993).

Lucky Hank: oare vom vedea si sezonul 2?

Pentru rolul interpretat in serialul Better call Saul, actorul a fost premiat de catre Critics Choice Awards (2023), Satellite Awards (2021, 2023), Hollywood Critics Association Television Awards (2022), si multe alte premii. Din anul 2022, Bob Odenkirk detine si celebra stea Walk of Fame, situata in fata Hotelului Aster.

In rolul sotiei profesorului Henry Devereaux Jr., Lily Devereaux, o putem vedea pe actrita americana Mireille Enos. Aceasta a mai jucat in filmele If I Stay (2014), Ziua Z: Apocalipsa (2013), Sabotaj (2014), Captiv (2014). Pentru rolul interpretat in filmul Victima Mirandei, Mireille enos a primit, in anul 2023, doua premii din partea Accolade Competition.

Ca si Netflix, AMC reinnoieste un serial in functie de anumiti metrici, dintre care un indicator foarte important este rata celor care au urmarit toate episoadele sezonului. Povestea profesorului Devereaux este departe de a se fi finalizat, asa ca asteptam anuntul oficial de reinnoire al serialului Lucky Hank.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.