Fear the Walking Dead – sezonul 7 – partea a doua pe AMC
Postul de televiziune AMC anunta ca din 18 aprilie va difuza partea a 2-a a sezonului 7 al serialului Fear the Walking Dead (2015). Noile episoade ale serialului sunt difuzate lunea, de la ora 22.

Fear The Walking Dead ne arata o lume plina de zombi, aceasta lume se schimba rapid inainte ca cineva sa isi dea seama ce se intampla de fapt. Lumea zombilor este o lume intunecata, fara lumina, unde aerul este toxic. Eroii acestui serial se intorc cu si mai multe aventuri si provocari.

Sezonul 6 al serialului Fear The Walking Dead s-a incheiat atunci cand Teddy (John Glover) a detonat bombe nucleare in Texas. Cei care au supravietuit acelor bombe nucleare se chinuie sa supravetuiasca, numai Victor Strand (Coleman Domingo) pare sa duca o viata mai buna pentru ca el decide cine va trai si cine va muri.

Celilalti eroi care au ramas si se considerau candva o familie sunt nevoiti si hotarati sa supravietuiasca chiar daca vor trebui sa cucereasca cladirea lui Victor prin forta. Personajele vor continua si in aceste episoade sa caute locul mistic considerat micul paradis despre care nimeni nu stie daca chiar exista sau este un simplu mit.

Intr-un episod, Alicia Clark (Alicya Debnam Carey) care continua sa aiba febra, intra in casa unui om misterios, urmarita in continuare de Arno. Alicia va trebui sa ia o decizie rapid in privinta viitorului sau.

Fear the Walking Dead – sezonul 7 – partea a doua pe AMC

In sezonul 7 al serialului Fear the Walking Dead il vom revedea pe actorul Lennie James (Morgan). Sezonul 7 are 16 episoade iar durata medie a fiecarui episod este de 44 de minute, pe IMDb obtinand nota 6,9.

Tot din 18 aprilie, va reveni la AMC si serialul documentar Eli Roth: History of Horror / Eli Roth: Istoria filmelor horror. Serialul documentar va fi difuzat de la ora 23, in fiecare luni. Eli Roth: Istoria filmelor horror a ajuns la al 3-lea sezon.

In fiecare episod, regizorul Eli Roth va aborda cate o tema ce a influentat producerea filmelor horror de-a lungul timpului. Temele abordate in sezonul 3 sunt: groaza de vacanta, mediumul si apocalipsele. Sezonul 3 are 6 episoade iar durata medie a fiecarui episod este de o ora. Pe IMDb a obtinut nota 8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.