Burlacul revine in curand la Antena 1.
In curand, in grila postului Antena 1, va incepe un nou sezon al emisiunii Burlacul. Inca nu este cunoscuta data difuzarii emisiunii insa se stie cine va fi personajul principal al acestui nou sezon. Numele burlacului este Andi Constantin, telespectatorii l-au mai vazut in emisiuni TV ca Survivor (sezonul 1, emisiune difuzata de Kanal D) dar si in emisiunea Insula Iubirii, difuzata in trecut de Antena 1.

In emisiunea Insula iubirii, Andi Costantin a jucat rolul de ispita. In 2021, emisiunea Burlacul se va afla la sezonul cu numarul 6. Emisiunea Burlacul va reveni in grila Antena 1 dupa o pauza de 5 ani si va fi prezentata tot de Razvan Fodor.

Andi Costantin, noul burlac, este in varsta de 29 de ani, este campion de fitness dar si antreprenor. Andi Constantin este din Baicoi, Prahova si a practicat mai multe sporturi: karate, kempo si fotbal, este stabilit in Bucuresti de ceva timp. Iubeste animalele, natura si este pasionat de motoare. In aceasta editie vor fi 25 de participante.

Primul sezonul al emisiunii Burlacul a fost difuzat de Antena 1 in 2010, primul Burlac al emisiunii a fost Catalin Botezatu (acum jurat al emisiunii Bravo, ai stil! de pe Kanal D). Emisiunea a fost prezentata de-a lungul timpului de: Bogdan Vladau, Andreea Mantea sau Razvan Fodor.

Burlacul revine in curand la Antena 1

Ultimul sezon al emisiunii Burlacul a fost difuzat de Antena 1 in 2015. Antena 1 a mai difuzat si varianta feminina a emisiunii Burlacul sub numele de Burlacita, o emisiune care a avut doar 3 sezoane. Burlacitele au fost: Andreea Mantea, Bianca Dragusanu si Daniela Crudu.

Antena 1 este principalul post al grupului Intact Media. Acest grup mai detine televiziunile Antena Stars, Antena 3, ZU TV, Antena International dar si posturile de radio: Radio ZU si Romantic FM. Posturile Intact Media sunt prezente in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, DTH si IPTV din Romania.

Update 23.02.2021: Emisiunea Burlacul va fi difuzata din 3 martie, de la ora 20:30;

Update 15.04.2021: Ora si ziua de difuzare a emisiunii Burlacul a fost mutata, emisiunea va putea fi vizionata in fiecare joi de la ora 23:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII