Lumea disparuta: Jurassic Park si alte filme de actiune la Pro Cinema
In luna ianuarie, postul de televiziune Pro Cinema va difuza filme de actiune. In acest material vom detalia aceste filme ce vor fi difuzate in ianuarie.

Lumea disparuta: Jurassic Park – 14 ianuarie, ora 20:30. Actiunea are loc la patru ani dupa ce John (Richard Attenborough) a incercat sa creeze o lume a dinozaurilor pe insula Nublar. De aceasta data, John ii spune lui Ian Malcom (Jeff Goldblum) ca mai exista o insula unde au fost creati dinozauri din primul parc si anume insula Sema.

Malcolm aduna cativa oameni de stiinta pentru a pleca pe insula Selma sa faca cercetari la fata locului. Ajunsi acolo, Malcolm descopera ca mai este un grup de vanatori de dinozauri care vor sa prinda dinozauri si sa ii vanda unui parc de distractii. Numai ca se intampla ceva cu acei dinozauri iar cele doua grupuri de oameni trebuie sa lupte pentru supravietuire.

Filmul Lumea Disparuta: Jurassic Park are durata de doua ore si 9 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5. Acest film se poate viziona si pe SkyShowTime.

Tragatorul de elita – 16 ianuarie, ora 20:30. Rusia este pe cale sa fie distrusa nuclear de catre o grupare terorista cecena. Statele Unite ale Americii trimit un tragator de elita, (personaj interpretat de Wesley Snipes) sa elibereze o fabrica nucleara pe care teroristii ceceni o ocupasera.
Tragatorul de elita are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,1.

Lumea disparuta: Jurassic Park si alte filme de actiune la Pro Cinema

Zodiacul chinezesc – 17 ianuarie, ora 20:30. Actiunea filmului Zodiacul chinezesc are loc in secolul XIX in China unde un grup de straini fura componente sacre ale zodiacului chinezesc printre care 12 capete de bronz ale unor animale. Soimul Asiatic (Jackie Chan) formeaza o echipa de mercenari si pleaca sa recupereze obiectele furate.
Filmul are durata de 2 ore si 2 minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Arta razboiului: Tradarea – 30 ianuarie, ora 20:30. Agentul Neli Shaw (Wesley Snipes) afla ca mentorul sau a fost ucis de asasini si planuieste sa ii gaseasca pe acei asasini si sa ii ucida. Shaw este ajutat de prietenul sau candidat la functia de senator pe nume Garett (Lochlyn Munro) care il ajuta sa afle cine ar putea fi autorii crimei si unde s-ar afla ei.

Insa, la scurt timp Shaw isi da seama ca de fapt aceasta ucidere a mentorului sau este o inscenare si ca de fapt Garett l-a trimis sa ii omoare rivalii la candidatura.
Filmul Arta Razboiului: Tradarea are durata de o ora si 43 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.