Biblioteca VOD Focus Sat – gratuita temporar
Biblioteca video Focus Sat este gratuita pana pe 31 ianuarie 2022 pentru toti abonatii Focus Sat conform notificarilor trimise pe e-mail abonatilor Focus Sat. Aceasta este notificarea trimisa:

„In perioada 1 decembrie – 31 ianuarie toti clientii TV Satelit și TV Online au acces la Biblioteca VOD a aplicatiei Focus Sat.

Astfel, indiferent de pachetul pe care ai ales sa-l activezi sau sa-l reincarci, te bucuri de continutul unic Video-on-Demand din cadrul sectiunii Catalog biblioteca video al aplicatiei Focus Sat.

Ce avantaje imi ofera Biblioteca video?

Avantajul Bibliotecii video este experienta de vizionare interactiva. Poti urmari ceea ce iti doreati, oricand iti doresti, pe orice tip de ecran smart!

Asemenea unei enciclopedii online, continutul on demand este prezentat in functie de genuri – filme, seriale, programe pentru copii, documentare, dar si in functie de furnizori – Focus Sat TV, AntenaPLAY, AMC, Comedy Central, JimJam, Minimax, Nickelodeon, National Geographic, History.

Nu gasesti ceva interesant de vazut la TV?

In Biblioteca video ti-am pregatit titluri care se diversifica mereu, astfel incat sa te bucuri mereu de ceva nou de vazut.”

Biblioteca VOD Focus Sat – gratuita temporar

Acestea sunt cateva productii noi disponibile in biblioteca VOD Focus Sat:

Cum explici asta? (The proof is out there) este o serie de documenare in care jurnalistul Tony Harris investigheaza cele mai misterioase inregistrari si fotografii ale unor animale uriase, OZN-uri, sunete apocaliptice, presupusi mutanti din adancuri si alte conspiratii.

Zona Fierbinte 2: Anthrax (The Hot Zone 2: Anthrax) este o serie care are loc la cateva saptamani dupa atacurile teroriste din 11 septembrie. Agentul FBI Matthew Ryker il urmareste pe vinovatul care trimite scrisori otravite cu antrax jurnalistilor si politicienilor. Un documentar cu actorul american Daniel Dae Kim.

Inginerie (Engineering) este o serie care prezinta de la zgarie-norii impozanti pana la poduri suspendate lungi de kilometri, noutatile de ultima ora din inginerie continua sa impinga limitele. Urmarim ce se afla in spatele celor mai impresionante minuni din domeniul ingineriei in lume.

Aeroport Suprem (Ultimate Airport) este o serie care aduce in centru atentiei aeroportul international Dubai, unul din cele mai aglomerate aeroporturi din lume, necesitand o forta de munca uriasa. Va invitam in culisele acestui centru sa vedem de ce este nevoie pentru a functiona perfect.

Religii (Religion) prezinta puterea religiei care ne atinge tuturor vietile, indiferent de credinta noastra. Exploreaza diferitele concepte ale divinului, ce inseamna sa il cunosti pe Dumnezeu si ce inseamna religia in societatea moderna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.