Lupin – un nou serial pe Netflix. Netflix a anuntat data de publicare pe platforma sa a unui nou serial si a publicat un trailer oficial al acestuia.

Lupin este un serial nou, ce va debuta pe platforma Netflix incepand cu 8 ianuarie 2021. Este posibil ca in Romania, serialul sa apara cu cateva zile intarziere (de obicei se intampla asta fiindca cel mai probabil nu sunt subtitrarile gata). De exemplu, filmul „Death to 2020” a aparut pe platforma in Romania cu cateva zile intarziere fata de America unde s-a respectat data anuntata.

Lupin este un serial francez, creat de George Kay si de Francois Uzan. Mai jos puteti regasi si trailerul oficial publicat de catre Netflix.


Lupin – un nou serial pe Netflix din 8 ianuarie 2021.
Din trailer si din putinele informatii aparute pe IMDB reiese ca Omar Sy (actorul care joaca rolul lui Assane Diop si este si personaj principal), pune la cale planul de a se razbuna pe cei care i-au acuzat tatal pe nedrept pentru o crima ce nu a fost comisa de catre acesta.

Personajul principal este hotarat sa faca absolut tot ce este nevoie pentru a putea sa-si razbune tatal, ce este acum mort.

Din acest nou serial mai fac parte Herve Pierre, Nocle Garcia, Clotilde Hesme, Antoine Gouy, Shirine Boutella, Ludivine Sagnier si Soufiane Guerrab. Din echipa de regizori face parte Leterrier Louis si Marcela Said.

Pe 08 ianuarie 2021 va fi disponibil un set de 7 episoade ce fac parte din sezonul 1. Cel mai probabil sezonul 1 va avea doar 7 episoade si nu se va imparti in doua parti. Din pacate nu se stie exact data publicarii unui nou sezon al acestui serial.

Din nefericire, in acest moment nu exista o lista cu numele fiecarui episod din primul sezon. De indata ce vor fi publicate date noi, vom reveni cu update asupra acestui articol.

Voi ce parere aveti despre acest nou serial? Nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

Update 13.06.2021: Sezonul 2 al serialului Lupin a fost lansat pe 11 iunie iar Netflix a confirmat inclusiv lansarea partii a 3-a;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII