Lycamobile – Sesizari, reclamatii, setari internet si modalitati de a contacta serviciul de relatii cu clientii Lycamobile
In acest articol vom detalia modalitatile prin care putem contacta serviciul de relatii cu clientii Lycamobile pentru configurarea setarilor de internet sau pentru a face o sesizare la serviciul de relatii cu clientii Lycamobile.
Lycamobile este cel mai mare operator virtual (MVNO) de telecomunicatii din lume, acestia avand undeva la 15 milioane de clienti in 22 de tari. Lycamobile este una din cele mai avantajoase modalitati de a pastra legatura cu persoanele din afara tarii, inainte ca operatorii din Romania sa ofere minute internationale era fara discutii cea mai buna varianta de a discuta, constant, cu cineva din afara tarii.
Pentru a vedea beneficiile retelei Lycamobile, cea mai ieftina optiune este Start (3 euro/30 de zile valabilitate) si are urmatoarele beneficii:

 • minute nelimitate in reteaua Lycamobile Romania;
 • 1000 de minute nationale;
 • 1000 de minute internationale in reteaua Lycamobile si minute internationale pe fix (catre anumite destinatii);
 • 100 de minute internationale pe mobile catre anumite tari si catre anumite retele;
 • SMS-uri nelimitate in reteaua Lycamobile Romania;
 • 1000 de SMS-uri nationale;
 • 5GB trafic de internet (din care 1GB poate fi folosit in roaming);
 • 60GB Bonus (2GB/zi) – bonusul de date se activeaza separat;

Lycamobile – Sesizari, contact, setari internet si modalitati de a contacta serviciul de relatii cu clientii Lycamobile.
Configurare setari de internet mobil in reteaua Lycamobile
Setarile pentru date mobile in reteaua Lycamobile pe o cartela din Romania sunt:

Access Point Name (APN): data.lycamobile.ro
Username: lmro
Password: plus

Deci, pentru majoritatea telefoanelor cu sistem de operare Android sunt:

Settings – More – Mobile Network – Access Point Name – New APN

Name: Lycamobile
Access Point Name (APN): data.lycamobile.ro
Username: lmro
Password: plus

Daca doriti setarile de internet pentru un anumit model de telefon, lasati un comentariu.

Lycamobile – Sesizari, contact, setari internet si modalitati de a contacta serviciul de relatii cu clientii Lycamobile

Cum putem face o sesizare (reclamatie) pentru un deranjament la serviciul de relatii cu clientii Lycamobile?

In caz ca avem probleme cu cartela Lycamobile sau daca dorim sa facem o solicitare, avem urmatoarele modalitati de contact:

 1. 151 – Putem apela acest numar de telefon gratuit din reteaua Lycamobile;
 2. +40377881276 – Apelabil din retelele nationale, inclusiv din orice retea internationala; apelurile catre acest numar sunt cu tarif normal;
 3. cs@lycamobile.ro – E-mailul departamentului Customer Service Lycamobile Romania, putem trimite la aceasta adresa un e-mail pentru orice problema;
 4. Formular online Lycamobile.ro – Pe site-ul oficial Lycamobile Romania putem completa un formular online cu problema/solicitarea noastra;
 5. complaints@lycamobile.ro – Acest e-mail este destinat reclamatiilor privind situatii la care nu am primit un raspuns satisfacator de la departamentul de relatii cu clientii; este un fel de nivel 2 al reclamatiilor, sa zicem;

Putem contacta departamentul de relatii cu clientii de luni pana sambata intre orele 09:00 – 18:00, se vorbesc fara probleme si alte limbi.

Activare roaming pe cartela Lycamobile

Roamingul este activat din oficiu pe cartelele Lycamobile, drept urmare le putem utiliza direct in afara tarii.

Pentru informatii privind extraoptiunile/pachetele disponibile in reteaua Lycamobile putem accesa articolul acesta.

Daca doriti informatii despre cum puteti intra in posesia unei cartele Lycamobile, cum puteti reincarca, orice informatie despre optiunile disponibile, lasati un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

228 COMENTARII

 1. buna ziua
  Am o cartela lyca
  Din germania, am fost in romania si acolo am avut semnal si a functionat
  Acum m am întors in germania si nu mai am semnal
  Am repornit telefonul de 2,3 ori
  Am încercat orice

 2. buna ziua sunt un clint al retelei am cumparat cartela din portugalia, am fost in romania cu ea si acum la intoarcere nu mai functineaza cartela in portugalia, telefonul zice sim necunoscut – ce se poate face sau se mai cunosc situatii de aceste gen ?

  • Buna ziua,
   Cred ca nu mai este detectata cartela, incercati sa o scoateti/reintroduceti iar daca problema este aceeasi trebuie sa sunati la Lycamobile Portugalia pentru a primi informatii privind modalitatea de inlocuire.

 3. Bună ziua, nu imi pot da seama de ce nu-mi mai merge datele mobile.
  Astazi până la ora 9 a mers după nu… Ce se întâmplă.
  Am sunat si degeaba nu-mi raspunde nimeni.

 4. Buna ziua! Am cartela de lyca din Danemarca. Problema este ca am ajuns in Romania si imi arata „nici o retea” . Nu pot folosi cartela deloc.. nici internet si nici apeluri/ sms’uri. Ma puteti ajuta cumva, va rog?

 5. Buna ziua am o cartela cu Nr 074******
  Și am încarcato cu 20 de lire eu sunt acum în Anglia și nu mai merge semnalul am fost cu ia la magazinul de layca mobile..în urmă cu 5 zile cei de la magazin mau pus sa îmi cumpăr o cartela noua cu Nr și am dat și pe aia de la ei din magazin 15 £ și au schimbat Nr de tel casa nu îmi pierd Nr și am pe cartela 20£ din urmă cu 2 săptămâni am și extraoptiuna activa dar acum am rămas din nou fara semnal cei de acolo mia spus că sa blocat atunci când am fost cu vechia cartela dar acum aceasta cartela este noua numai că mi-am primit Nr înapoi dar nu are semnal

 6. Buna ziua am o cartela lycamobile am accesat optiunea irlanda plus de 15 euro am setat internetul manual dar deasupra la antene langa H+ imi apare R si nu stiu cum sal scot. Sa mai intalnit cineva cu asa ceva?

  • Setarile de internet Lycamobile Romania pe Samsung Galaxy A50 ar trebui sa fie urmatoarele:

   Settings – Mobile networks – Access point names – New APN
   Name: Lyca
   APN: data.lycamobile.ro
   Username: lmro
   Password: plus

   Salvati profilul Lyca si il bifati.

  • Daca optiunea data roaming este activa ar fi trebuit sa functioneze si in roaming datele. Daca nu functioneaza, va recomand sa contactati serviciul de relatii cu clientii Lycamobile UK pentru verificarea problemei.

  • In Anglia v-au functionat datele mobile pe telefonul pe care doriti sa folositi acum roamingul de date? Intreb pentru a stii daca setarile de internet sunt deja configurate.

 7. Buna ziua!
  Am rugamintea sa-mi comunicati daca din punctul Dvs. de vedere utilizarea cartelei Lyca este o solutie viabila pentru comunicare intre Romania si SUA. Cu mentiunea ca ambele cartele sunt achizitionate si activate in Romania. Care din planurile tarifare/optiuni/extraoptiuni s-ar preta pentru utilizatorul care urmeaza sa plece in SUA, astfel incat sa poata utiliza cartela fara probleme, sa poata suna (in limite rezonabile) in Romania, sa poata trimite sms in Romania si sa beneficieze si de un minim pachet de date internet in SUA?
  Multumesc anticipat!

  • Buna ziua,
   Gasiti aici un articol publicat care contine optiunile disponibile in reteaua Lycamobile. In SUA, din cate stiu, nu exista beneficii in roaming pe cartelele Lycamobile, doar in statele SEE.

  • Ati activat o optiune cu date mobile incluse? Este prima data cand incercati sa folositi datele mobile pe acest telefon? Ce model de telefon folositi? Setarile le-ati facut? Dati mai multe detalii pentru a va putea ajuta.

 8. Bună, am o problemă în privința cartelei. Am o cartelă likamobile de germania, acum sunt în România, din cite am înțeles se poate încarcă si de aici, am luat credit de 5 euro, dar nu reușesc să-l pun.
  Si am primit sms de la lycamobile Germania sa activez numărul local sa beneficiez de tarife, dar nu știu cum

  • Buna Romyna,
   Sincer nu stiu daca se poate face reincarcarea unei cartele Lycamobile Germania intr-un magazin din Romania, nu am intalnit o astfel de situatie. Ceea ce stiu este ca roamingul este activat si ar trebui sa functioneze direct cartela in Romania. Daca nu se intampla, iti recomand sa contactezi serviciul de relatii cu clientii Lycamobile sau sa le adresezi o intrebare online pe site-ul Lycamobile.

 9. Buna Robert,
  Ma intereseaza daca beneficiile de voce din oferta „Romania Mega” sunt incluse în roaming UE? Este un nr de minute incluse pe care le poti folosi în roaming?Din descrierea beneficiilor nu se specifica acest lucru pentru apelurile de voce.Apar doar cei 3.5 GB din 80 GB inclusi ce ai poti folosi in roaming.
  Multumesc.

 10. Buna ziua
  Am o întrebare la dumneavoastră dacă se poate?
  Sunt in Franța și mi-am luat o cartelă Lyca de pe net ,si ma costat 25 euro,stiti cv ,se activează automat minutele si netul sau trebuie să le activez eu?cu procedez?

  • Buna seara,
   Conform site-ului Lycamobile, cartelele Lycamobile UK nu au o optiune pentru dezactivarea optiunii active insa puteti contacta serviciul de relatii cu clientii Lycamobile UK la numarul 322 (apelabil din UK) pentru a verifica daca pot face ei dezactivarea optiunii din bazele de date.

  • In reteaua Lycamobile setarile de internet se fac manual.
   Setarile de internet Lycamobile pe Samsung Galaxy J5 2017 sunt urmatoarele:

   Settings – Connections – Mobile networks – Access point names – New APN
   Name: Lycamobile
   APN:data.lycamobile.ro
   Username: lmro
   Password: plus

   Salvati profilul Lycamobile si il bifati.

  • Salut Dani,
   In primul rand, iti recomand sa contactezi serviciul de relatii cu clientii Lycamobile Romania pentru a te asigura ca este in regula cartela.
   Ulterior, poti incerca sa cauti manual reteaua, eventual poti incerca si repornirea telefonului, deseori se rezolva asa.

 11. Am nr de Anglia pe cartela de lycamobile și sint în rominia și nu mai pot sa vorbesc puteți va rog sa îmi dați pași sa pot sa o activez e încărcată am și internetu pe ea eu am sosit în rominia pe 14 aprilie și nu merge cartela ma puteți ajuta sa o activez e și încărcată

  • Nu aveti deloc semnal pe cartela? Roamingul pe cartela este activat si ar trebui sa functioneze direct. Daca nu se intampla acest lucru va recomand sa contactati serviciul de relatii cu clientii Lycamobile.

 12. Buna seara,Robert am avut oferta cu 6€ si din gresala am dezactivato cum pot sa o activez inapoi ,mentionez ca am credit deaja 10€ pe tlf.Am tlf. Huawey y6 .Eu acuma sunt in Olanda cartela este de licamobile de România.Multumesc ,anticipat.

  • Buna seara,
   Daca ati dezactivat optiunea nu cred ca o mai puteti reactiva. Puteti incerca sa faceti o sesizare la serviciul de relatii cu clientii Lycamobile insa nu cred ca se va rezolva ceva.