Lycamobile – Sesizari, reclamatii, setari internet si modalitati de a contacta serviciul de relatii cu clientii Lycamobile

Lycamobile – Sesizari, contact, setari internet si modalitati de a contacta serviciul de relatii cu clientii Lycamobile In acest articol vom detalia modalitatile prin care putem contacta serviciul de relatii cu clientii Lycamobile pentru configurarea setarilor de internet sau pentru a face o sesizare la serviciul de relatii cu clientii Lycamobile.

Lycamobile este cel mai mare operator virtual (MVNO) de telecomunicatii din lume, acestia avand undeva la 15 milioane de clienti in 22 de tari. Lycamobile este una din cele mai avantajoase modalitati de a pastra legatura cu persoanele din afara tarii, inainte ca operatorii din Romania sa ofere minute internationale era fara discutii cea mai buna varianta de a discuta, constant, cu cineva din afara tarii.
Pentru a vedea beneficiile retelei Lycamobile, cea mai ieftina optiune este Start (3 euro/30 de zile valabilitate) si are urmatoarele beneficii:

 • minute nelimitate in reteaua Lycamobile Romania;
 • 1000 de minute nationale;
 • 1000 de minute internationale in reteaua Lycamobile si minute internationale pe fix (catre anumite destinatii);
 • 100 de minute internationale pe mobile catre anumite tari si catre anumite retele;
 • SMS-uri nelimitate in reteaua Lycamobile Romania;
 • 1000 de SMS-uri nationale;
 • 5GB trafic de internet (din care 1GB poate fi folosit in roaming);
 • 60GB Bonus (2GB/zi) – bonusul de date se activeaza separat;

Lycamobile – Sesizari, contact, setari internet si modalitati de a contacta serviciul de relatii cu clientii Lycamobile.
Configurare setari de internet mobil in reteaua Lycamobile
Setarile pentru date mobile in reteaua Lycamobile pe o cartela din Romania sunt:

Access Point Name (APN): data.lycamobile.ro
Username: lmro
Password: plus

Deci, pentru majoritatea telefoanelor cu sistem de operare Android sunt:

Settings – More – Mobile Network – Access Point Name – New APN

Name: Lycamobile
Access Point Name (APN): data.lycamobile.ro
Username: lmro
Password: plus

Daca doriti setarile de internet pentru un anumit model de telefon, lasati un comentariu.

Cum putem face o sesizare (reclamatie) pentru un deranjament la serviciul de relatii cu clientii Lycamobile?

In caz ca avem probleme cu cartela Lycamobile sau daca dorim sa facem o solicitare, avem urmatoarele modalitati de contact:

 1. 151 – Putem apela acest numar de telefon gratuit din reteaua Lycamobile;
 2. +40377881276 – Apelabil din retelele nationale, inclusiv din orice retea internationala; apelurile catre acest numar sunt cu tarif normal;
 3. cs@lycamobile.ro – E-mailul departamentului Customer Service Lycamobile Romania, putem trimite la aceasta adresa un e-mail pentru orice problema;
 4. Formular online Lycamobile.ro – Pe site-ul oficial Lycamobile Romania putem completa un formular online cu problema/solicitarea noastra;
 5. complaints@lycamobile.ro – Acest e-mail este destinat reclamatiilor privind situatii la care nu am primit un raspuns satisfacator de la departamentul de relatii cu clientii; este un fel de nivel 2 al reclamatiilor, sa zicem;

Putem contacta departamentul de relatii cu clientii de luni pana sambata intre orele 09:00 – 18:00, se vorbesc fara probleme si alte limbi.

Activare roaming pe cartela Lycamobile

Roamingul este activat din oficiu pe cartelele Lycamobile, drept urmare le putem utiliza direct in afara tarii.

Pentru informatii privind extraoptiunile/pachetele disponibile in reteaua Lycamobile putem accesa articolul acesta.

Daca doriti informatii despre cum puteti intra in posesia unei cartele Lycamobile, cum puteti reincarca, orice informatie despre optiunile disponibile, lasati un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

490 COMENTARII

 1. Salut , am o cartela lycamobile de elvetia, si am 2 pachete activate pe ea cu internet si minute nelimitate…functioneaza 2 săptămâni apoi nu mai funcționează de ce ? Cum pot sterge un pachet ?

  • Salut Laurentiu,
   Ce optiuni ai activate, mai exact? Cand le-ai activat si pana cand au functionat?
   Cat despre stergerea unei optiuni, nu stiu daca este posibil acest lucru, trebuie sa iei legatura cu cei de la Lycamobile Elvetia pentru aceasta intrebare.

 2. Buna ziua,
  …solicit prin prezenta ajutorul dumneavoastră privind nefuncționarea unui nr de telefon, fac mențiunea că până acum nu am avut probleme dar de când am schimbat telefonul acesta nu mai funcționează. Nr meu de telefon este +45 ****** iar modelul telefonului este Samsung Note 20 Ultra .
  Va mulțumesc

 3. Prietenul meu este în afara țării și are cartelă Lycamobile. De fiecare dată când mă sună, apelul durează cel mult 10 minute, la mine se închide apelul, iar lui i se redă conversația avută anterior. Care să fie problema?

  • E posibil sa aiba o aplicatie de inregistrare care sa cauzeze acest lucru, cel mai simplu ar fi sa faca o revenire la setarile din fabrica insa se vor sterge toate informatiile salvate in memoria telefonului.

 4. Salutare, am o problema daca ma poti ajuta te rog . Precizez ca detin un HTC ONE cu sim lyca mobile din uk . Am ajuns in tara , iar dupa 10 zile nu mai merge sa fac nimic pe tel , imi arata ca nu am semnal , cartela nu este demagnetizata , am incercat sa o bag si in alt telefon si la fel… Am umblat si la network operators degeaba. Un sfat te rog?

 5. Buna seara,am cartela de lycamobile din Olanda si momentan sunt in concediu în România,cartela are semnal full,dar nu pot primi sau efectua apeluri,la fel si cu mesajele,ma puteti ajuta cu un sfat ce as putea face pt a putea macar sa primesc apeluri? Au încercat niște persoane sa ma sune,dar intra direct mesageria vocală. Va multumesc anticipat.

 6. Buna ziua,am cartela de lycamobile din Olanda,momentan sunt in romania in concediu,dar imi spune ca o pot folosi doar pt apelurile de urgență,mentionez ca am semnal,dar nu functioneaza,aveti idee cum as putea sa o folosesc,adică sa mearga?

 7. Salut, am cumparat astazi o cartela lycamobile si un bon de incarcare in valoare de 15£ dar nu stiu cum se activeaza optiunile pt internet si minute. Precizez ca sunt in UK. Multumesc anticipat!

  • Vizitati site-ul Lycamobile.uk si urmati pasii de incarcare cu optiunea dorita. In privinta datelor mobile, setarile pentru internet ar trebui sa fie Setari-Retele Mobile-Nume puncte de acces-Adaugare- Nume: Lyca APN:data.lycamobile.uk Utilizator: lmuk – Parola: plus Salvezi profilul Lyca si il bifezi

  • Setarile de internet pe Samsung Galaxy J3 (2016) ar trebui sa fie urmatoarele: Setari – Retele mobile – Nume puncte de acces – Mai multe – Adaugare – Nume: Lyca – APN: data.lycamobile.ro – Utilizator: lmro – Parola: plus

 8. Am o cartela lyca de România. Plec în Anglia și nu sunt hotărâtă care e cea mai buna opțiune de internet. Am înțeles ca e o opțiune cu 300 de mega cu 2,5 euro. Ma poți ajuta cu un sfat?

  • Da, este optiunea Data XS care costa 2.5 euro si ofera 300 MB trafic de net. Se activeaza formand *139*10300# si urmand instrucitunile de pe ecran sau prin SMS cu textul 10300 la numarul 3535.

 9. Buna Seara .Am luat o Cartela Lyca și nu știu sa activez internetul.Am dat pe Date Mobile și nu-mi arata internet. Va Mulțumesc pentru Înțelegere

 10. Bună sunt în Germania am activat o cartelă Lyca mobile dar nu merge netul am activat o opțiune cu net dar nu merge la început mia apărut niște setări pentru internet dar nu le-am salvat cred că asta e problema acuma nu știu să fac APN Am un tel Huawei y6. Îmi trebuie setările de net de la ei de la rețeaua de Germania lyca de.