UPC va factura 1.92 lei pentru a primi factura printata

UPC va factura abonatii sai cu 1.92 lei pe luna incepand cu luna aprilie in cazul in care se doreste primirea facturii in format fizic (printat) acasa. Abonatii care vor dori primirea facturii in format electronic (pe o adresa e-mail) nu vor plati aceasta suma.

Abonatii UPC vor fi informati despre aceasta modificare de pret pentru facturile printate astfel incat daca doresc primirea facturii in format electronic, nu vor fi nevoiti sa plateasca 1.92 lei lunar in plus. UPC este singura companie care in prezent doreste facturarea separata a facturilor printate, scopul lor fiind reducerea costurilor de livrare si printare a facturilor. Desi alte companii (exemplu: Digi) au venit cu concursuri si promotii pentru a convinge abonatii sa treaca la formatul electronic de facturare, UPC a decis masuri mai drastice pentru a reduce numarul abonatilor care doresc livrarea facturilor in format fizic.

UPC va factura 1.92 lei pentru a primi factura printata

Compania UPC deja a inceput informarea abonatilor in ceea ce priveste facturarea abonatilor cu 1.92 lei pe luna pentru primirea facturii printate incepand cu luna aprilie. Informarea se face prin scrisori primite impreuna cu factura aferenta lunii februarie.

La finalul anului trecut, UPC a marit abonamentele pentru serviciile furnizate cu 3.5 lei pe luna iar abonamentul de televiziune analogica s-a marit ulterior cu 2 lei pe luna, o alta modificare care a starnit nemultumiri in randul abonatilor.

UPC Romania este unul din cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, avand aproximativ 1 milion de abonati. Cresterea UPC este lenta insa constanta iar in urma finalizarii tranzactiei Liberty Global – Vodafone, cu siguranta vom vedea schimbari pozitive in ceea ce priveste serviciile furnizate. UPC va factura 1.92 lei pentru a primi factura printata

Voi ce parere aveti despre achitarea a 1.92 lei pe luna in plus pentru a primi factura printata acasa? Sunteti dispus sa achitati aceasta suma, doriti sa treceti la facturarea electronica sau sunteti nemultumiti si doriti sa reziliati contractul?

Update: Abonatii UPC plateau pana acum 1.50 lei pe luna pentru factura printata iar incepand cu aprilie 2019 taxa lunara pentru factura printata se va mari la 1.98 lei pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

 1. Buna ziua,
  prin prezenta va aduc la cunostinta ca nu sunt deacort cu trimiterea facturii pe suport de hartie.cod client ******. vam trimis acest email de pe emailul surorii mele, eu nu am adresa de email.
  Va rog luati in considerarea acest email.
  CORNELIA, STR.* NR.* BRASOV.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Vodafone (UPC).
   Puteti solicita trimiterea facturilor in format electronic, altfel reziliati contractul.
   Nu se poate sa nu platiti taxa si sa primiti in continuare facturile listate acasa.

  • Da, este mult mai usor electronic, economisim si hartie si o primim mai repede in format electronic. Problema este cu persoanele in varsta care platesc doar cu factura si nu se descurca in ceea ce priveste plata online a facturii.

  • Buna ziua,
   Noi nu reprezentam compania UPC, doar oferim informatii.
   Pentru a schimba modalitatea de facturare pentru a nu plati acea majorare de 1.92 lei pe luna trebuie sa contactati serviciul de relatii cu clientii UPC la numarul 0311001000.