Maraton Tripletii pe JimJam
In acest material vom detalia surprizele pregatite de posturile Minimax si JimJam in luna iulie pentru cei mici.

Minimax
Jurassic World: Cretaceos Camp / Jurassic World: Tabara Cretacica (2020) – din 1 iulie, de la ora 19:30, in fiecare zi. Sase copii pasionati de calatorii primesc sansa de a vizita tabara cretacica de pe o insula numita Nublar. Pe acea insula sunt creati si crescuti primii dinozauri facuti genetic.

Toate bune si frumoase pana in momentul in care cel mai groaznic dinozaur – pradator, Indominus Rex, reuseste sa scape din cusca si ii elibereaza si pe ceilalti dinozauri, creand un haos incredibil pe insula Nublar. Pentru a scapa cu viata, cei 6 adolescenti sunt obligati sa lucreze in echipa si sa incerce sa gaseasca o solutie pentru a pleca de pe insula.

Serialul Jurassic World: Tabara Cretacica are 5 sezoane cu un total de 38 de episoade, durata fiecarui episod este de 24 de minute iar pe IMDb a primit nota 7,5.

Jim Jam
In luna iulie, Jim Jam a pregatit un maraton al unora dintre cele mai indragite seriale, cum ar fi:

  • Sa ghicim cu Jess – in fiecare zi, de la orele 8:35, 10:52, 14:51. Jess este o pisica extrem de curajoasa, care vrea sa invete tot ce poate despre lumea inconjuratoare. Jess cauta sa afle raspunsuri la intrebari din diverse domenii precum stiinta sau natura
  • Maraton Bing – zilnic intre orele 12:53-13:30 si de luni pana vineri intre orele 18:35-19. Bing este un iepuras de 3 ani caruia ii place sa se dea in leagan, sa joace cu cuburi de lemn si sa admire artificiile. Bing trece prin diverse aventuri alaturi de Flop si verisoara lui, Coco

Maraton Tripletii pe JimJam

  • Maraton Tripletii – in fiecare zi, de la ora 15:35. Serialul spune povestea a 3 frati prescolari care trec prin numeroase aventuri
  • Ham Ham pui si Dave – in fiecare zi, de la orele 10 si 14
  • Ghici cat de mult te iubesc: Un paste feeric – 2 iulie, de la ora 11:04, 3 iulie de la ora 18:03, 30 iulie de la ora 18 si 31 iulie de la ora 11. Iepurele Nutbrown Hare si prietenii sai vor face o calatorie pentru a gasi o caprioara cu coada alba. Filmul are durata de 35 de minute.
  • Bobita si buburuza – in fiecare zi, de la ora 14:32. Bobita este un melc iar buburuza o fetita mamaruta care sunt cei mai buni prieteni si au parte de aventuri in timp ce incearca sa isi faca prieteni noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.