Maria TV va intra in grila Digi
Programul Maria TV a primit de la CNA astazi aprobarea pentru licenta audiovizuala iar sambata, 11 aprilie 2020, va intra in grila de programe Digi, conform reprezentantilor Radio Maria Romania.

Conform informatiilor postate de reprezentantii Radio Maria Romania (Pr. Doru Popovici, directorul de programe), Maria TV va intra in grila de programe Digi sambata. Maria TV este un post de televiziune catolic detinut de Asociatia Radio Maria Romania, asociatie constituita in 1987, reunindu-se treptat laici si calugari, fiind bazata pe sprijinul Bisericii Catolice si al voluntarilor.

Asociatia opereaza de asemenea postul Radio Maria, lansat in Romania in anul 2001. Frecventele Radio Maria sunt:
-Bacau: 89 FM;
-Blaj: 94 FM;
-Oradea: 102 FM;
-Roman: 87.9 FM;
-Tarnaveni: 87 FM;
-Zalau: 92 FM;

Reprezentantii relatii cu clientii Digi nu au confirmat inca introducerea postului Maria TV in grila Digi.
Radio Maria este in grila de programe a operatorilor Digi – RCS (atat pe cablu digital cat si pe satelit) si Vodafone (UPC). Postul radio se poate asculta inclusiv online, pe site-ul oficial Radio Maria. Tot de pe site-ul oficial se pot descarca emisiunile dorite.

Radio Maria este si o initiativa privata internationala a Bisericii Catolice, a fost lansata initial in Italia ajungand la 77 statii raspandite pe 5 continente, avand 65 de limbi vorbite dupa cum urmeaza:
-Europa: 26 + 4 limbi minoritare;
-America: 22 + 3 limbi minoritare;
-Africa: 24 + 22 substatii;
-Asia si Oceania: 8;

Continutul Radio Maria ajunge in intreaga lume la peste 500 milioane de ascultatori. Sediul legal World Family of Radio Maria este in Roma.

Vom actualiza acest articol pe masura ce postul va fi introdus in grila, inclusiv cu informatii despre pozitie/frecventa. Voi ce parere aveti despre introducerea postului Maria TV in grila de programe Digi (RCS – RDS)? Lasati un comentariu mai jos.

Reamintim ca in cadrul sedintei CNA de astazi au fost aprobate si licentele  TV Kult, TV Enciclopedia, Asia TV, Mooz Retro, Mooz Love, Mooz Urban.

Update 10.04.2020: Maria TV a inceput sa intre in grila de programe digitala (cablu) Digi pe frecventa cu AMC SD si MTV;

Update 11.04.2020: Maria TV a intrat in grila in majoritatea zonelor din tara, fara sa necesite rescanarea programelor;
Avem confirmari privind introducerea postului Maria TV in urmatoarele zone: Suceava (pozitia 142), Timis (pozitia 165), Iasi (pozitia 142), Bucuresti (pozitia 144), Neamt (pozitia 142), Dolj (pozitia 143), Mehedinti, Arges, Arad (frecventa 522), Constanta, Sibiu, Teleorman (pozitia 142, frecventa 506 MHz);
Programul se afla in lista dupa Credo TV;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

123 COMENTARII

  1. LAUDAT SĂ FIE ISUS SI MARIA SUNT DIN FĂLTICENI LA FIRMA DE CABLU VODAFONE FOT UPC SI AM DORI SI NOI CANALUL MARIA TV IN GRILA DE PROGRAME NU NUMAI LA DIGI RCS RDS CA PE DATA DE 9 MAI A INTRODUS ANGELUS TV VĂ RUGĂM FOARTE MULT SĂ-L AVEM SI NOI