Masini pe alese – sezonul 18 la Discovery Channel
Unul dintre cel mai longevive seriale documentare, Wheeler Dealers / Masini pe alese se intoarce astazi, 5 aprilie, la Discovery Channel, de la ora 21, cate un episod in fiecare seara de miercuri.

Masini pe alese a fost difuzat pentru prima data in 2003 si a prins foarte rapid devenind unul dintre cel mai urmarite seriale documentare auto. Mike Brewer si Marc Elvis Priestley au restaurat peste 220 de masini.

Si in sezonul 18 Mike va cumpara masini simbolice pe care Elvis le va restaura ca dupa aceea Mike sa le vanda la un pret acceptabil. In sezonul 18, Mike gaseste una dintre cele mai bune masini britanice care s-a construit vreodata, Triumph Dolomite Sprint.

In anul in care s-a lansat, aceasta masina a fost considerata una dintre cele mai rapide masini, fiind un mix intre o masina luxoasa, confortabila si o masina sport, atingand 120 mile pe ora. La aniversarea a 50 de ani de cand s-a lansat, Triumph Dolomite este considerata o bijuterie rara.

Mike crede ca aceasta este mai buna decat o alta masina a epocii, Ford Escort Mexico. La prima vedere, mecanicul Elvis considera ca masina Triumph este greu de restaurat pentru ca este gasita intr-o stare greu de reconditionat, avand carburator problematic, transmisia stricata si interiorul peticit. La finalul reconditionarii masini Triumph Dolomite Spirit, cei doi  vor sa faca un test intre Triumph si Ford Mexico si sa vada daca masina Triumph este mai buna.

Masini pe alese – sezonul 18 la Discovery Channel

In sezonul 18, Marc Elvis Prestley isi va folosi toata experienta acumulata in cei zece ani petrecuti la echipa de Formula 1 McLaren pentru a restaura cat mai bine masinile aduse de Mike.

Serialul documentar Masini pe alese are un total de 267 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 22 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 8,2.

Discovery Channel apartine companiei Warner Bros Discovery si are licenta tematica -documentare. Postul se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Digi, Vodafone, Orange Romania si iNES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.