Mathis Family Matters incepe la E!
Postul de televiziune E! Entertainment a pregatit pentru telespectatorii sai un nou reality show american.

Mathis Family Matthers va incepe din 14 august, in fiecare duminica, de la ora 23. Reality showul prezinta viata de zi cu zi a judecatorului Greg Mathis Sr si a familiei sale. Greg Mathis este foarte cunoscut in Statele Unite ale Americii, sustine tinerii din mediul urban prin diferite campanii si militeaza pentru egalitatea tinerilor in fata justitiei. Este cel mai longeviv prezentator TV afro-american, are o poveste de viata demna de un roman.

Greg Mathis este exemplul pur care dovedeste oricarui tanar ca in viata poti ajunge cineva chiar daca ai pornit cu stangul. Greg este tanarul care a facut puscarie si cu toate acestea a ajuns un judecator respectat. Judecatorul Greg prezinta in america emisiunea TV Judge Mathis, emisiune care a castigat un premiu Emmy si este una dintre cele mai urmarite emisiuni de peste ocean.

Cea mai cunoscuta campanie pe care a condus-o judecatorul Mathis in timpul facultatii este Free South Africa. Dupa terminarea facultatii in 1983, judecatorul Mathis s-a alaturat consilierului Clive Cleveland din Detroit. Este presedintele organizatiei Push Excel. In 2018 a organizat si condus un miting prin care a indemnat oficialii orasului Flint sa schimbe conductele retelei de apa a orasului.

Judecatorul Mathis a deschis Centrul Comunitar Mathis din Detroit prin care a ajutat o multime de tineri, fosti delincventi. A deschis o organizatie non profit prin care a ajutat mii de tineri sa isi deschida o afacere precum si asistenta pentru formare profesionala sau inscriere la facultate.

Mathis Family Matters incepe la E!

Reprezentantii orasului Detroit au numit una dintre strazile orasului Mathis Avenue in onoarea anilor de munca in folosul orasului sau natal. Judecatorul Mathis a primit numeroase chei ale diferitelor orase si titlul de Doctor honoris cauza din partea a doua facultati de prestigiu din SUA. A primit o stea pe Walk of Fame de la Hollywood, aceasta stea se acorda celor mai importante nume din industria divertismentului.

Judecatorul Mathis are o sotie pe nume Linda Mathis si 4 copii: Jade, Camara, Webb, Greg Jr si Amir Mathis. Chiar daca in sala de judecata Greg face legea, acasa, in mijlocul familiei sale, Greg este un simplu tata.

Emisiunea Mathis Family Matters surprinde o reuniune de familie in care Linda considera ca este misiunea ei sa tina familia unita atat in momentele fericite cat si in momentele mai putin fericite.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.