Bearflix – primul serviciu streaming cu o cauza nobila
Bearflix este primul serviciu de streaming din Romania cu o cauza nobila, promovat de WWF Romania are ca scop strangerea donatiilor pentru sustinerea centrului Bear Again.

Bear Again este centrul de reabilitare al ursilor orfani infiintat in anul 2004 in Muntii Hasmasu, avand la activ peste 150 de ursi salvati. Programul de reabilitare dureaza 2 ani si este sustinut exclusiv din donatii, ajutand sa asigure hrana si adapost ursilor din centrul Bear Again, unic in Europa.

Abonamentele Bearflix (numele facand aluzie la unul dintre cele mai cunoscute servicii de streaming din lume, Netflix) sunt urmatoarele:

  • Basic (5 euro/luna) – suma sustine hrana unui ursulet orfan pentru o zi
  • Standard (10 euro/luna) – suma ajuta la asigurarea de hrana si adapost a ursilor din centrul de reabilitare
  • Premium (15 euro/luna) – suma ajuta la extinderea zonei de reabilitare si protejarea puilor de urs

Videoclipurile Bearflix sunt disponibile pe site-ul oficial wwf.ro sub categorii precum:

  • Bearflix Originals
  • Binge-Worthy
  • Comedy Club
  • Children & Family

Centrul de reabilitare Bear Again este un centru unic in Europa, singurul unde puii de urs orfani au sanse la o viata normala in salbaticie, evitand sa ajunga in gradini zoologice sau sanctuare. Dupa perioada de reabilitare de maxim 2 ani, ursii sunt eliberati in salbaticie. Centrul este situat in Muntii Hasmas, aproape de Izvoarele Oltului.

Bearflix – primul serviciu streaming cu o cauza nobila
Centrul Bear Again functioneaza de aproximativ 15 ani, timp in care a fost reusita reabilitarea si eliberarea a peste 150 de ursuleti.

WWF Romania exista din 2006 iar scopul organizatiei este de a proteja mediul salbatic din Muntii Carpati si de-a lungul Dunarii, arii protejate, ursi, sturioni, zimbri, etc. Sediul central WWF Romania este in Bucuresti insa exista filiale in alte orase precum Brasov, Tulcea, Cluj-Napoca, Resita sau Baia Mare. WWF Romania incearca protejarea apelor, padurilor si a speciilor pe cale de disparitie.

Ne putem implica in activitatile WWF Romania donand, redirectionand 3.5% din impozitul pe venit sau semnand diverse petitii pentru protejarea mediului inconjurator.

La nivel international, WWF (lansata ca World Wildlife Fund in anul 1961) exista in peste 100 de tari.
Sursa foto: YouTube.com (logo neoficial)

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.