Ultimul sezon anuntat (5) – Fabrica de bani
Serialul spaniol La Casa de Papel (Fabrica de bani) va avea o continuare prin al 5-lea sezon. Sezonul 5 al serialului a fost filmat in 3 tari: Spania, Portugalia si Danemarca. Ultimul sezon al serialului Fabrica de bani (La Casa de Papel) are 10 episoade.

Serialul spaniol este creat si produs de Alex Pina. In sezonul 5 vor aparea noi actori precum: Miguel Angel Silvestre si Patrick Criado. La Casa de papel (Fabrica de Bani) este un thriller produs de Alex Pina pentru postul de televiziune spaniol Antena 3 (fara legatura cu postul trustului Intact din Romania, bineinteles 🙂 ).

Ultimul sezon anuntat (5) – Fabrica de bani
In Spania serialul a fost difuzat in 2017 iar Netflix a scos pana acum 4 sezoane, in total 38 de episoade, fiind in prezent unul dintre cele mai apreciate seriale, pe IMDB are nota 8.4 din peste 264.000 de recenzii.

Serialul prezinta povestea neobisnuita a unor talhari care planuiesc jaful perfect din istoria Spaniei, dorind sa fure 2.4 miliarde de euro din Monetaria Regala a Spaniei. Protagonistii serialului sunt Úrsula Corberó, Álvaro Morte si Itziar Ituño.

Cand vom putea viziona sezonul 5 Fabrica de bani (La casa de papel)?
Productia ultimului sezon (5) al serialului Fabrica de bani ar fi inceput luna aceasta, cel mai probabil vom putea vedea ultimul sezon anul urmator insa nu exista un termen estimativ in acest sens (parerea noastra este ca nu vom avea noi episoade pana in vara 2021, cel putin).

Netflix este o platforma cu plata unde putem viziona filme si seriale noi cat si productii apreciate mai vechi. Pe lana Netflix, exista si alte platforme asemanatoare cum ar fi HBO GO, Amazon Prime si Disney+.

Alex Rider disponibil in Romania pe AXN

Postul TV AXN aduce in Romania serialul Alex Rider in care joaca romanca Ana Ularu. Acest serial va fi difuzat de AXN in aceasta toamna si este un thriller bazat pe romanul Point Blanc scris de Anthony Horowitz. Serialul Alex Rider a fost filmat in Marea Britanie si Romania. Scenele de la Point Blanc au fost filmate in tara noastra, in muntii Bucegi.

Update 24.05.2021: Prima parte a sezonului 5 va fi adaugata pe Netflix din 3 septembrie iar a doua parte va fi adaugata pe 3 decembrie 2021;

Update 20.08.2021: Gasiti aici mai multe informatii despre noutatile ultimului sezon Fabrica de bani;

Update 03.09.2021: Prima parte a ultimului sezon este disponibila de astazi pe Netflix;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII