Megastadion: Turul Europei pe National Geographic
National Geographic aduce o noua serie documentata numita Megastadion: Turul Europei, cu premiera marti, 6 octombrie 2020, incepand cu ora 21:00.

Documentarul prezinta cele mai cunoscute stadioane din Europa, unde se va desfasura Campionatul European de Fotbal Euro. Euro 2020 trebuia sa se desfasoare anul acesta insa a fost amanat de UEFA din cauza pandemiei COVID-19.

Aceasta serie este produsa in 2020, regizata de Thierry Fessard si Yohann Thiriet, are 6 episoade iar durata unui episod este de 52 de minute.

In primul episod al productiei Megastadion: Turul Europei vor fi prezentate stadioanele din Bucuresti si Budapesta iar episodul va putea fi vizionat pe National Geographic dupa cum urmeaza:
-marti 6 octombrie 22:00
-sambata 10 octombrie 10:00
-sambata 10 octombrie 20:00

Megastadion: Turul Europei pe National Geographic
Acestea sunt cele 6 episoade din seria Megastadion: Turul Europei, difuzata de National Geographic:

  • Budapesta – Bucuresti – 6 octombrie 22:00, Puskás Arena si Arena Nationala
  • Londra – Munchen – 13 octombrie 22:00, Wembley Stadium si Allianz Arena
  • Copenhaga – Amsterdam – 20 octombrie 22:00, Parken Stadium si Johann Cruyff Arena
  • Bilbao – Roma, San Mamés Stadium si Stadio Olimpico
  • Sankt Petersburg – Baku, Kresovsky Stadium si Olympic Stadium
  • Dublin – Glasgow, Aviva Stadium si Hampden Park

Arena Nationala este denumirea stadionului national din Bucuresti pe care se desfasoara meciurile de fotbal ale Nationalei Romaniei dar si alte competitii importante precum finala Cupei Romaniei sau Supercupa Romaniei. Dinamo Bucuresti si FCSB isi desfasoara, de asemenea, meciurile de acasa pe acest stadion.

Prima competitie europeana gazduita de Arena Nationala a fost finala Europa League din 2012, anul precedent finalizarii constructiei arenei, meci disputat intre Atlético Madrid si Athletic Bilbao, castigat de Atlético Madrid cu 3 – 0.

Capacitatea stadionului este de 55.635 locuri, suprafata este de 108 mii de metri patrati si are 6 etaje. Arena Nationala a fost construita in locul fostului Stadion National „Lia Manoliu”.

National Geographic Channel este disponibil in grilele tuturor operatorilor principali de televiziune din cablu din Romania. Postul este disponibil in Romania atat in format SD cat si in format HD.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII