Mireasa – Urzeala soacrelor pe Antena Stars
Antena Stars pregateste o noua emisiune care va fi prezentata de Gabriela Cristea, numele emisiunii este Mireasa – Urzeala soacrelor si va fi o extensie a show-ului matrimonial Mireasa.

In cadrul acestei noi emisiuni, mamele participantilor vor putea cunoaste viitoarele nore, datorita parerilor sustinatorilor. Gabriela Cristea indeamna telespectatorii sa afle cat mai multe detalii despre participanti in dezbateri argumentate alaturi de invitati speciali.
Emisiunea Mireasa – Urzeala soacrelor va fi difuzata de Antena Stars de luni pana vineri, de la ora 19:00, avand premiera pe 29 martie.

In plus, sustinatorii participantilor isi vor putea incuraja favoritii direct din platourile de filmare, trimitand un mail pe adresa fanmireasa[at]antenagroup.ro, urmand sa fie programati pentru prezenta in platouri.

Mireasa este o emisiune lansata in 2020, care a ajuns la sezonul 3. Anterior, emisiunea era numita Mireasa pentru fiul meu si a fost difuzata in perioada 2011 – 2017, timp de 4 sezoane. Este o emisiune de tip concurs matrimonial iar premiul cel mare va fi castigat de cuplul care decide sa se casatoreasca in cadrul emisiunii.

Mireasa – Urzeala soacrelor pe Antena Stars
Formatul acestei emisiuni a fost difuzat in premiera in Romania de Kanal D in 2007 prin emisiunea Nora pentru mama, emisiune prezentata de Gabriela Cristea, care a ajuns la 5 sezoane. Ulterior, formatul emisiunii a fost preluat de grupul Intact iar prezentatoarele emisiunii au fost, de-a lungul timpului, Mirela Vaida, Paula Chirila, Diana Dumitrescu sau Simona Gherghe (Simona Gherghe a prezentat ultimele doua sezoane ale emisiunii Mireasa).

Mireasa – Urzeala soacrelor este o noua emisiune difuzata de posturile Antena dupa emisiunea principala cu care are legatura, alte emisiuni asemanatoare au fost Te cunosc de undeva! After party (initial difuzata exclusiv online iar in prezent se vede si pe Antena 1) si Burlacul – Destainuiri (emisiune noua disponibila exclusiv online pe Antena Play).

Gabriela Cristea este gazda unei alte emisiuni difuzate de Antena Stars, Fetele lu’ Tavi.
Voi ce parere aveti despre noua emisiune difuzata de Antena Stars?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Ptr. Mama Adoptivă a Gabrielei!
    Te-ai ales cu ceva din înstrăinarea Gabrielei de adevarata ei MAMA!!
    Bine iti șade la o emisiune de barfa si intriga!!