Misiune imposibila: Declinul / Razboiul lumilor – filme TV1000

In luna noiembrie, postul de televiziune TV1000 a pregatit pentru fanii filmelor artistice cu Tom Cruise o surpriza de exceptie. Astfel, in saptamana 13-19 noiembrie va difuza o selectie de filme in care eroul principal este Tom Cruise. Filmele vor incepe in fiecare seara, de la ora 22. In acest material vom detalia aceste filme.

Jack Reacher: sa nu te intorci niciodata! (2016) – 13 noiembrie, ora 22. Agentul Jack Reacher (Tom Cruise) se duce in Washington la fosta baza militara pentru a se intalni cu amica sa Susan Turner (Cobie Smulders). Susan a fost promovata comandant al bazei militare. Insa, cand ajunge la baza, Jack afla ca Susan este arestata si acuzata de spionaj. Jack se implica in aflarea adevarului si in a dovedi nevinovatia amicei sale.

Filmul Jack Reacher: sa nu te intorci niciodata! are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Raport Special (2002) – 14 noiembrie, ora 22. John Anderson (Tom Cruise) este unul dintre cei mai buni agenti ai departamentului de prevenire a criminalitatii. In anul 2054 sunt dezvaluite crime ce nu s-au savarsit ci se vor savarsi iar viitorii criminali sunt arestati. Printre acesti viitori criminali se numara si Anderson.
Filmul are durata de 2 ore si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Razboiul lumilor (2005) – 15 noiembrie, ora 22. Invazia extraterestrilor este iminenta. Ray Ferrier (Tom Cruise) este un muncitor portuar divortat. Cand aude ca vor invada extraterestrii Pamantul, Ray va face tot posibilul sa-si apere familia de extraterestri.
Razboiul lumilor are durata de 1 ora si 56 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Misiune imposibila: Declinul / Razboiul lumilor – filme TV1000

Zilele tunetului (1990) – 16 noiembrie, ora 22. Cole Trickle (Tom Cruise) este un pilot de curse ambitios. In prima cursa a sezonului, Cole se va duela cu rivalul sau Rowdy Burns (Michael Rocker). Cei doi piloti vor suferi un accident ce le va schimba viata.
Filmul Zilele Tunetului are durata de 1 ora si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Vanilla Sky (2001) – 17 noiembrie, ora 22. David Aames (Tom Cruise) sufera un accident teribil. Dupa accident, mintea lui David este confuza, nu mai stie care este realitatea in care traieste si care este iluzie.
Filmul are durata de 2 ore si 16 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Misiune imposibila: Declinul (2018) – 19 noiembrie, ora 22. Acesta este al 6-lea film din franciza Misiune imposibila. Ethan Hunt (Tom Cruise) si echipa sa vor incerca sa impiedice un dezastru masiv care va provoca moartea a milioane de oameni.
Misiune imposibila: Declinul are durata de 2 ore si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.