Minimax a fost reintrodus in grila NextGen
Postul pentru copii Minimax a fost reintrodus in grila de programe NextGen. Minimax figura inca de la finalul lunii ianuarie in grila afisata online pe site-ul NextGen si a fost introdus in grila recent.

Minimax a intrat in grila de televiziune prin cablu NextGen la finalul lunii noiembrie 2018, alaturi de Epic Drama. In mai 2019, a fost eliminat din grila impreuna cu Duck TV si Mooz Dance HD, posturile fiind inlocuite cu Viasat Nature HD, Viasat History HD, Epic Drama HD si Nicktoons. Acum, dupa aproape doi ani de la eliminarea postului din grila, putem viziona din nou Minimax in reteaua NextGen. Informatia a fost confirmata si pe pagina oficiala Facebook Minimax.

Minimax a fost reintrodus in grila NextGen
Postul de desene este disponibil in pachetul de baza NextGen.

Acestea sunt celelalte modificari din grila NextGen de pe 2021:
-la inceputul lunii ianuarie, a fost eliminat Da Vinci
-pe 12 ianuarie, Paramount Channel a fost inlocuit in Romania de ViacomCBS cu TeenNick;

In ceea ce priveste grilele de televiziune prin cablu ale operatorilor principali, Minimax este disponibil in toate grilele. Unii operatori (Digi (regional) si Vodafone) au in grila inclusiv Minimax HU.

Minimax difuzeaza productii precum: Bibi si Tina 3: Fete si baieti, Bibi si Tina: Cucerit si vrajit, Littlest Pet Shop: In lumea noastra, Fratii Kratt in salbaticie, Povesti cu legume in casa, Traiasca Regele Julien, Transformatorii – Salvatorii, Thomas si prietenii sai, Lego friends, Masha si ursul, Inceputurile familiei Crood si multe altele.

In grila afisata pe site-ul NextGen sunt trecute si posturile incluse in lista must carry a anului 2021, anume Cinetube, A7 TV, Traditional TV si Metropola TV, ceea ce inseamna ca aceste programe vor urma sa intre in grila NextGen. Insa, nu avem informatii care vor fi posturile eliminate din grila, daca vor exista. Linkpress TV ar putea fi unul dintre posturile care vor fi eliminate, avand in vedere ca nu a mai fost inclus in lista must carry.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

 1. La mine încă nu sau introdus deloc canalele tv.
  1. Minimax RO
  2. Metropola TV
  3. Traditional TV
  4. Cinetube
  5. A7 TV (a înlocuit Linkpress TV) pe regiunea bacău sacut s-au Buhuși.

 2. Astăzi au fost introduse oficial în grila NextGen:

  1. Minimax RO
  2. Metropola TV
  3. Traditional TV
  4. Cinetube
  5. A7 TV (a înlocuit Linkpress TV)
  6. Brazzers TV HD (a înlocuit varianta SD)