Misterele de pe Martha’s Vineyard la DIVA
Postul de televiziune Diva a programat pentru zilele de miercuri din luna mai filme politiste. In perioada 11-25 mai, fanii filmelor politiste vor putea urmari 3 productii noi pe Diva. In acest material vom detalia aceste filme.

Ships in the Night: A Martha’s Vineyard Mystery / Misterele de pe Martha’s Vineyard: Jaful de la galerie (2021) – 11 mai, ora 21. Un politist din Boston pe nume Jeff (Jesse Metcalfe) se intoarce in orasul sau natal, Martha’s Vineyard, sperand ca va duce o viata linistita. Insa, lucrurile nu vor sta asa, Jeff va investiga alaturi de doctora Zee Madieras (Sarah Lind) un caz de crima petrecuta la muzeul local de arta.

Medicul legist Zee este fiica sefului politiei din Vineyard dar si fosta iubita a lui Jeff. La muzeul de arta a fost omorat directorul muzeului, un tip arogant care nu era simpatizat de localnici. Jeff si Lee vor trebui sa cerceteze daca directorul a fost omorat cu intentie sau a fost un simplu accident.

Filmul Misterele de pe Martha’s Vineyard: Jaful de la galerie are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Poisoned in Paradise: A Martha’s Vineyard Mystery / Misterele de pe Martha’s Vineyard: Otravita in Paradis (2021) – miercuri, 18 mai, ora 21. In acest film, politistul Jeff (Jesse Metcalfe) va trebui sa cerceteze alaturi de doctorita Zee un nou caz de crima.

Katie Leonard (Britt McKillip) este o chelnerita care se duce speriata la Jeff si ii spune ca este amenintata cu moartea de cativa tipi periculosi. Jeff o sfatuieste sa se duca la politie sa depuna o plangere, insa Katie nu mai apuca sa faca acest lucru pentru ca este ucisa cand se intoarce de la intalnirea cu Jeff.

Misterele de pe Martha’s Vineyard la DIVA

Politistul este impresionat de situatie si preia cazul, considerandu-l un caz personal.
Filmul Misterele de pe Martha’s Vineyard: Otravita in Paradis are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Garage Sale Mystery: Searched & Seized / Crime la licitatie (2020) – miercuri, 25 mai, ora 21. Jennifer Shannon (Lori Loughlin) este vanzator de antichitati. Un amic de al lui Jennifer organizeaza o licitatie cu obiecte de arta confiscate de politie. Dupa licitatie, barbatul este gasit mort.

Jennifer crede ca prietenul ei este implicat in afaceri murdare pentru a scapa de datorii. Filmul Crime la licitatie are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1. Acesta nu face parte din seria Misterele de pe Martha’s Vineyard.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.