Pro TV aniverseaza 28 de ani.
Peste cateva zile, postul de televiziune Pro TV va sarbatori 28 de ani de la lansare. Andrea Esca este pregatita sa spuna pentru a 28-a oara: „Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti!” In acest material, vom detalia programul Pro TV pentru ziua sa si pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Ziua speciala a Pro TV incepe la ora 6 dimineata cu o editie speciala a Stirilor Pro TV, unde realizatorii emisiunii „Romania Te Iubesc!” aduc reportaje speciale cu si despre romani speciali, cu povesti interesante. La ora 10:30, incepe o editie speciala a emisiunii Stirile Pro TV, prezentata de Cristian Leonte. Catalin Radu Tanase va fi prezent la Parada Militara de Ziua Nationala a Romaniei. De la ora 12, vor continua reportajele speciale despre oameni speciali, cu povesti interesante, prezentate de Amalia Enache si Cristian Leonte.

Emisiunile „Vorbeste lumea” si „La Maruta” incep de la ora 14 si isi unesc fortele, prezentandu-va invitati speciali care vor aduce cele mai interesante traditii, dansuri populare si muzica populara autohtona. In cadrul emisiunii „La Maruta!”, vom vedea cine este marele castigator al concursului de mancare romaneasca „Romania arata-ti farfuria!”.

Pro TV aniverseaza 28 de ani.
Emisiunea „Batem palma!”, prezentata de Cosmin Seles, va aduce in fata publicului un cantaret de muzica populara. La ora 19, Andrea Esca va rosti pentru a 28-a oara fraza: „Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti! Pro TV te saluta!” In cadrul acestei editii speciale a Stirilor Pro TV, vom urmari cele mai importante momente petrecute peste zi in marile orase ale Romaniei de Ziua Nationala.

Emisiunea „Vocea Romaniei” incepe la ora 20:30 cu prima editie de live-uri. Ziua de 1 decembrie se incheie la Pro TV cu filmul „Gata oricand! – Eroii de la Podul Jiului” (2022), in data de 2 decembrie, incepand cu ora 0:00.

Filmul „Gata oricand! – Eroii de la Podul Jiului” prezinta un eveniment istoric important al istoriei Romaniei petrecut in 1916 la Targu Jiu, in ziua de 14 octombrie, cand, cativa politisti cercetasi alaturi de cativa civili, au tinut piept armatei germane la Podul Jiului pana la sosirea Armatei Romane. Aceasta batalie a fost extrem de importanta, deoarece, daca armata germana ar fi ocupat Podul Jiului si implicit gara, atunci armata romana nu ar mai fi putut sa se retraga. Filmul „Gata oricand! – Eroii de la Podul Jiului” are o durata de o ora si 38 de minute si a obtinut nota 8,2 pe IMDb.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.